Ahojte, potrebujem radu. Idem do 1. ročníka na VŠ a neviem či si aj my prváci už máme vytvárať vlastný rozvrh alebo to bude až vo vyššom ročníku. Je to na každej škole individuálne ? Diky
@popolcek tebe sa vytvoril rozvrh sám? a to už ako?
k veci, toto máš na každej škole inde, niekde si rozvrh skladáš, niekde ho dostaneš hotový, podľa toho, do akej skupiny si bola zaradená a pod. takže by bolo fajn napísať, na akú školu ideš, keď už chceš takúto radu..
Pedagogika v Levoči...tak ja som dostala jeden rozvrh na informáciách, ale dostali sa ku mne informácie ( od ľudí z iných škôl), že si rozvrh vytvára každý sám. Nechcem pochybiť. Preto sa pýtam aj tu, či je to všade individuálne...
ja som v brne a nam prvakom bol prvy semester rozvrh dany z povinnych predmetov, samozrejme nejake povinne volitelne predmety si mozeme dat uz teraz, ale ja razim cestu ze treba mat cas aj na zoznamovanie nie si hned zahltit rozvhrh od druheho semestra si vytvarame my
@luthien nie :/ Oni sami v tom majú chaos. Raz nám povedali, že začíname 17.9., potom povedali, že 19.9. a nakoniec povedali, že 17.9. Majú v tom zmätok.
nam robia rozvrhy rozvrhari... teda kazdy ma rozvrh uz dany. mne to len vyhovuje, pretoze si nad tym nemusim lamat hlavu, navyse ti ludia co to robia to nerobia zle este zaciatkom semestra urcite budu nejake kozmeticke upravy, ale inak je to ok
ale je to na kazdej skole individualne. ak nevies, pytaj sa starsich na svojej skole... alebo zavolaj na studijne (ved aj od toho tam su).
@soraya ja si tiez rozvrh sam nevytvaram..navolim predmety a potom ho tetky rozvrharky skladaju tak, aby vyhovoval kazdemu, kto je na dany predmet zapisany/neprebijal sa s inou hodinou atd..
tak na PF UPJS to mame tak ze nam tety na studijnom v Aise zapisali vsetky povinne predmety a zapisoval som si len vyberovy jeden a potom na letny semester dva povinne vyberove...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
k veci, toto máš na každej škole inde, niekde si rozvrh skladáš, niekde ho dostaneš hotový, podľa toho, do akej skupiny si bola zaradená a pod. takže by bolo fajn napísať, na akú školu ideš, keď už chceš takúto radu..
Prvakom robia rozvrhy uz dopredu, max. si spravis zapisny list.
@popolcek no ale veď rozvrh si si poskladala ty sama predsa a keď si si regla predmety, tak ti ich už hodilo automaticky do rozvrhu
ale je to na kazdej skole individualne. ak nevies, pytaj sa starsich na svojej skole... alebo zavolaj na studijne (ved aj od toho tam su).