aby som nezabudol: dovod preco ma nejako nebavili bol, ze sa po case kazda zvrtla na to iste: prid sem, urob tamto, dones hento, zabi tamtoho... a ku koncu som bol tak ci tak vzdy ten najsilnejsi co mohol zastat uprostred 100vky priser vtedy sa odist od PC, najest sa, pozret sa co ide v telke, na WCko prist k PC, ceknut maily a ked som pozrel na hru tak som mal este 50% healtov spravil 5 kuzial, 6krat sekol okolo seba a bum vsade okolo mna lezali mrtvoly a ked nie vsetci tak ten zvysok umrel po tom co som sa na nich skaredo pozrel alebo si kychol...
Mna skor bavili strategie i ked tie tiez boli vacsinou o tom ze ubran sa a rozsrielaj neprietale ale tam sa aspon dalo pohrat s budovanim zakladne (stre dobre comand and conquer red alert) alebo s budovanim hradu (Stronghold). Pekny mix rpg a rts strategii bol warcraft skoda len ze sa potom zvrhol na obycajne rpg
Strielacky som mal vacsinou na relax (CSko - kupit co najskor gulomet a potom ich len kosit i ked nasla sa sem tam zaujimava vyzva ako napriklad far cry, call of duty
Eeech to bolo kedy i daaaaaaaaaaaaaaaavno (minimalne rok 2003) v onom gamestar ci ako sa volal ten casopis cesky takze mozno to neplati a uz su to zeny okolo 50tky
ja mam velmi rad RPGcka...heh ja som z tej mladsej generation takze u mna titan quest, the elder scrolls, fable the lost chapters, gothic 123, chvilku som hraval WOW chvlku guild wars...ale postupne boli stereotyp.
@4@Chavez - skus si zahrat Baldurs Gate, to je o niecom uplne inom ako vsetky ostatne RPG co poznam...pripadne Fallout a Planescape Torment, ale tie som este nehral, tak neviem povedat z vlastnej skusenosti...inac na mojej webke je link na dobre forum o RPG hrach...
16. Tak na oficialne to povacsine nie je pravda, napr. najlepsie guidy naberali az od 18 rokov ja som sa dostal vdaka skillu, spravili vyjnimku vsade mozno u aliancie je vela 8-15 ale u hordy, to az tak nie je zalezi aj aky server si vyberies. Na oficiale som hral Wow takmer 2 roky....Aj tak sa uz najviac tesim na Diablo 3
Ja som nedavno okusil novinku od Bioware - Mass Effect. Ako musim povedat, ze je to priam genialne ! Akurat mam teraz technicky problem v hre a nemozem pokracovat. Nevidim Galaxy mapu ( okrem toho nefunguje ani saving, ale to by som prezil ), ked si citam fora na nete, tak vela ludi ma ten problem. Udajne uz aj visiel fix crack, ale skusil som stiahnut dva a oba boli viry
Ak by nahodou niekto mal link odkial stiahnut ten pravy, bol by som mu velmi vdacny !
My sme sa s kamošom dohodli že tieto prázky už konečne prejdeme diabla 2 lod (1.11b patch) na hell. Hral som síce za druida ale ten bol dobrý jedine tak v normal a nightmare a tak teraz hrám za paladina a dúfam že to už konečne prejdeme Momentálne teda hrávam len D2 a sem-tam trošku lineage 2 c4...
súhlasím s komentom 24, pre mňa je morrowind až priveľmi srdcová hra, aby som sa na ňu pozeral objektívne ale ja mám tiež ais najradšej RPG, hlavne tie s dobrým príbehom i keď väčšinou sa jedná o to isté, ale väčšinou až ku koncu....napr. také skvelé veci boli staré Fallouty...napr. teraz drtím Oblivion... a nezabúdam na staré veci od BlackIsle Studios a Interplay- teda Baldurs Gate a Icewind Dale
@29 - ja uz hravam dookola len tieto stare rpg, pre mna este nic neprekonalo Baldurs Gate a ziadne ine rpg ma nebavi viac...a kludne ho budem hrat aj o 20rokov...
pokial chcete RPG kde vas v pohode moze aj na konci skolit za chvilku aj slabsia priserka tak si zahrajte Gothic 3... to najlepsie co moze byt az na par malickych bugov
Prave idem mozno rozohrat Evil Islands, hral to niekto?
Inak... zboznujem BG1/2, prvy Icewind Dale, Neverwinter Nights jednotku, Diablo 2, Might & Magic 7 (ostatne som nehral :x), Planescape Torment, Gothic 1 (do urcitej mensej miery aj 2), Morrowind bol super s datadiskami, pripadne, ak to beriete ako ciastocne rpg, tak Jagged Aliance 2, to bola peckaa Takze skor oldschoolovice, ale raz musim totalne prejst Albion a Dungeon Mastera, to je este len klasika A aj stare Questy for Glory boli paradicka... jou (urcite som nieco zabudol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nuz tak rpgciek som vela nehral - diablo len sem tam u kamosa na pc, doma som presiel lionheart a potom nejake freewarovky...
samozrejme aj ine, napr. bezduche strielacky a tak ale RPG ruleZZ!
myslis KotOR?
Strielacky som mal vacsinou na relax (CSko - kupit co najskor gulomet a potom ich len kosit i ked nasla sa sem tam zaujimava vyzva ako napriklad far cry, call of duty
8. KotOR I a II, dve z najlepsich RPGcok co vysli vobec (aj hier)... no ved Bioware+LucasArts+Star Wars, niet sa comu cudovat
dalej tam je Jade Empire, tiez Bioware (oo svaty) + 2K Games... tiez jednotka
dalej TES 4: Oblivion - Bethesda, dalsie jedno najlepsie
a ako H'n'S Sacred a Titan Quest (tiez najlepsie)
no... ...
zaujimave, WoW hraju vacsinou deti od 8-15
a to je najrozsirenejsie MMO
Ak by nahodou niekto mal link odkial stiahnut ten pravy, bol by som mu velmi vdacny !
pre starsie rocniky su Diablo, Baldurs a pod.
I Diablo II a Sacred som svojho času hrával
Inak... zboznujem BG1/2, prvy Icewind Dale, Neverwinter Nights jednotku, Diablo 2, Might & Magic 7 (ostatne som nehral :x), Planescape Torment, Gothic 1 (do urcitej mensej miery aj 2), Morrowind bol super s datadiskami, pripadne, ak to beriete ako ciastocne rpg, tak Jagged Aliance 2, to bola peckaa Takze skor oldschoolovice, ale raz musim totalne prejst Albion a Dungeon Mastera, to je este len klasika A aj stare Questy for Glory boli paradicka... jou (urcite som nieco zabudol)