aj ja patrim medzi tych naobliekanych, aj ked teda do extemov zas nejdem...ale kym nebude konecne tych aspon 20 stupnov, nikto ma nepresvedci ze je jar
pretože je jarné počasie zradné. ráno teplo, poobede horúco a večer zima. na ďalší deň sa to vymení ja na to vždy doplatím a oblečiem sa presne naopak.
ja som čakala väčšie teplo než dnes bolo, údajne malo byť až + 16 stupňov, tak som si obliekla tenšiu koženú bundu miesto zimnej čo som doteraz nosila...tiež som videla ludí podla mňa prehnane naobliekaných, dúfam že už tú zimnú bundu do najbližšej zimy nebudem musieť dať na seba
@11 Asi hlada nejaky dovod aby mohol zase do niekoho picovat pre nejaky skryty dovod preco si niekto oblecie teplejsie oblecenie ako by mal mat podla vonkajsich podmienok..
no niektori ludia su cibuliaci ..aj ja k nim patrim mne je vzdy vecna zima..aj dve bundy znesiem ked je decmber ...ale dnes je krasne cize len nech to vydrzi a hor sa do kozenej bundicky a bielej bluzky...hadam sa nezozimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Čiapky a šály ale nenosím ani v tuhej zime...
Alebo im to ´ostalo´ ešte od rána.
alebo len nesledujú predpovede počasia
lebo vazne to moje hrdlo kebyze moze, tak ma zabije..
ale neskutocne ma to teplejsie pocasie nabija energiou
btw, aký utajený zmysel ktorý mi unikol má táto diskusia? neverím že by 24ročný chlap mal potrebu rozoberať, prečo je jednému zima a inému nie.
kua,zamrdaná choroba!! :´(
a dnes už som mala tenkú bundičku...