Chystam sa objednat si dobre rukavice z koze, ako inak - cez internet. Mam taku otazku: do roboty nosim rukavice velkost 9 a 1/2. Ta mi sadne. Na internetovej stranke je na vyber len velkost 9 a 1O. Co si mam vybrat? Vasa rada k veci je bude ocenena dakov
nikdy by ma nenapadlo ze pracovne rukavice maju presnu velkost sak proste ked nie su male tak su dobre .... ci som to zle pochopil a nejde o pracovne rukavice ?
rukavice su zrovna to, co by malo sadnut, takze jedine osobne.
Objednaj 9, ked nebudu dobre, do 14 dni mozes bez udania dovodu vratit, alebo vymenit za 10. Koza sa roztiahne a prisposobi na ruku, takze s tym musis pred vymenou ratat.
ak existuje obchod kde majú identické aspoń číslovanie vyskúšaj a podľa toho ... ja som to robieval tak vždy, ke´d som objednával náhodou cez internet a nikdy sa mi nestalo že by mi bolo miečo malé alebo veľké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Sestra mala kožene, menšie ako jej ruky a v pohode sa jej roztiali po dvoch troch rázoch nosenia a je s nimi stále spokojná
Objednaj 9, ked nebudu dobre, do 14 dni mozes bez udania dovodu vratit, alebo vymenit za 10. Koza sa roztiahne a prisposobi na ruku, takze s tym musis pred vymenou ratat.
dakovnu rec si nechaj