V dlhodobom horizonte by som si rad presiel hreben Fagarasu. Prechod trva asi tyzden a vacsina cesty je nad 2000m a prechadza cez najvyssie rumunske vrchy. Treba pocitat s vlastnou ubytovacou kapacitou, kedze chaty sa tam velmi nenosia a taktiez z jedlom na 2-3 dni. Samozrejme je to dost navstevovane miesto. Ak by si mal zaujem skor o take echt rumunsko (priroda, medvede, samota) tak to skor Pietrosul a narodny park Rodnei na severe.
ahoj, ja mám Rumunsko takmer celé precestované. Môžem odporučit Transylvániu-krásna príroda, Bran Castle, Peles...odpurúčam aj Brašov si pozrieť, aj keď mestá nehľadáte. Potom okolie Predealu, Fagaras....
@jamaisvu Skôr sa mi pozdáva ten Faragas, to si omerkne, vďaka za tip.
@fede4ever Transylvániu už má kamoš pochodenú, bol tam pred rokom myslím, takže to odpadáva, ostatné si samozrejme pozriem. Tie mestá by som si pozrel tiež, aj keď nám skôr ide o nejaký prechod poprípade "blúdenie, flákanie sa po neznámych horách, on určite bude aj fotiť. No a ja si to budem všetko užívať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@fede4ever Transylvániu už má kamoš pochodenú, bol tam pred rokom myslím, takže to odpadáva, ostatné si samozrejme pozriem. Tie mestá by som si pozrel tiež, aj keď nám skôr ide o nejaký prechod poprípade "blúdenie, flákanie sa po neznámych horách, on určite bude aj fotiť. No a ja si to budem všetko užívať
Vďaka zatiaľ