Nevie niekto o nejakých ruských symboloch? Niečo také typické pre Rusko.. Viem, že tam patrí matrioška, potom nejaký porcelán (proste nejaké nádoby) alebo neviem co (ale ani názov toho neviem) a viem ze aj nieco textilné, ale už nepamätám co. Raz nám dala
maju strasne skvele lieky! a lacne zevraj! po nejakom ruskom cudu ma silno boliaca hlava prestala do 15 minut uplne boliet, asi na tom vyvoji spolupracoval putin alebo ja neviem.
viem ze to nie je symbol, ale neva!
Baranica, Borsc, Matriosky AK-47, Kremeľ, Červené námestie, Krym, a myslím, ze dnes je aj rusky prezident taký symbol Ruska väčšina Rusov si uz Rusko bez Putina nevie predstavit...
@vladoko stalin rozhodne neni typicky pre rusko. Za prve za stalina bolo rusko sucastou cccp a za druhe stalin nebol rus ale gruzinec ktory dal vyvrazdit miliony rusov
@xxar3s Podľa mňa je dosť typický pre Rusko. Doteraz ho milujú milióny a berú ho za "svojho". Považujú ho za jedného z najväčších národných hrdinov. V mestách stoja jeho sochy a sú po ňom pomenované ulice. Dokonca sa zvažoval zákon ( a asi ho už aj prijali) ktorý trestá očierňovanie Stalina a červenej armády.
@ps102 to ze ho beru ako svojho hrdinu je sposobene propagandou, ktorou im 60 rokov vymyvali mozgy. keby mali lepsie znalosti historie nemohli by stalina povazovat za svojho, ved stalin vyvrazdil viac rusov ako hitler.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Žiguli, Sputnik, Ruská trojka...
» www.verymerryseamstress.com/images/Russian... sarafan.JPG
ja som i tak nazoru ze rusko je strasne multikulti
viem ze to nie je symbol, ale neva!
» cs.wikipedia.org/wiki/Svatoji... ská_stuha
- vodka
- mafia
- prostitutky
- kalasnikov
- matriosky
- zemljanky
ja som to aj začala kresliť ale potom som si povedala, že to do portfolia nemôže ísť