ja to mam skoro az tak. Poviem ti, ze nemam dva dni, kedy by som robil to iste.
Navrhujem, vytvaram a spravujem Informacne systemy a poviem, ze ked robis protal pre objednavanie prepravy stava sa z teba kamionista, ked robis informacny system pre skoly stava sa sa teba riaditel a ucitel. Mam rozbehnutych niekolko projektov sucasne a pomaly kazdy den rozmysalm ako niekto iny.
Rutinna praca je Leoni, alebo vo VW za pasom. robit to hodinu a jeblo by ma z toho.
Vobec je velky rozdiel mat tvorivu a kreativnu pracu a robit kazdodennu rutinu. Nemusi to byt zrovna tak ako si to ty opisal, ze kazdy den robis cosi ine, ale je obrvosky rozdiel medzi tvorit a dokolecka opakovat to iste. Aj ked casom sa zo vsetkeho stava do istej mieri rutina, ten rozdiel tu proste vzdy bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A ide mi skôr o to, či si vieš predstaviť robiť ju na plný úväzok, niekoľko rokov vkuse.
Lebo napríklad ja si to predstaviť neviem.
PONDELOK: Prezident
UTOROK: Baník
STREDA: Právnik
STVRTOK: Krcmar
PIATOK: VPP
alebo jak by ste chceli robit ???
ja to mam skoro az tak. Poviem ti, ze nemam dva dni, kedy by som robil to iste.
Navrhujem, vytvaram a spravujem Informacne systemy a poviem, ze ked robis protal pre objednavanie prepravy stava sa z teba kamionista, ked robis informacny system pre skoly stava sa sa teba riaditel a ucitel. Mam rozbehnutych niekolko projektov sucasne a pomaly kazdy den rozmysalm ako niekto iny.
Rutinna praca je Leoni, alebo vo VW za pasom. robit to hodinu a jeblo by ma z toho.
Vobec je velky rozdiel mat tvorivu a kreativnu pracu a robit kazdodennu rutinu. Nemusi to byt zrovna tak ako si to ty opisal, ze kazdy den robis cosi ine, ale je obrvosky rozdiel medzi tvorit a dokolecka opakovat to iste. Aj ked casom sa zo vsetkeho stava do istej mieri rutina, ten rozdiel tu proste vzdy bude.
Pohľad na spolupracovníkov by ma do týždňa zabil.
,,To su prosim pekne melony.´´
-,,Tak vas poprosim 3 a kazdy zvlast zabalit.´´
-,,A toto vlavo oranzove je co?´´
,,To su pomarance.´´
-,,Tak vas poprosim 10 a kazdy jeden zvlast zabalit.´´
-,,Tamto zelene vzadu je co?´´
,,To je hrozno.´´
-Tak vas poprosim 15 bobul a kazdu zvlast zabalit.´´
-A tamto cierne vpravo je co?´´
,,Prosim vas, serte na to, to je mak!´´