takze takto, vsetkych topolcancov nas to za srdce chytilo, ale nezomrela, je vraj "len" zavreta na zaluzi.. a nezamrzla, ona mala kde byvat tiez neviem odkial sa zacali sirit tie informacie, a popravde takmer nikto ani nevie ako to je ( navyse ked som koli skole vacsinu casu v BA tak neviem ani ja.. )
je mi to úprimne jedno, pre svet nebola prínosom ...
najviac ma dorazila udalosť na Facebooku, že "dnes sa pije na Ružinu počesť" - smiešne na tom je, že tí ľudia ktorí sa do nej pridali ju najviac vysmievali a odsudzovali , no čo ľudia sú sprostí ...
a inak dosť sa čudujem, že sa to dostalo až na Birdz ...
@Sandy114 je to ine, ked ju poznas z internetu, a ked od teba ked si bola cez prestavku na gympli zapalit pytala cigarety, kamarat ma asi 3 videa ako zacala hore bez pri autobusovej stanici tancovat aajaaaahaueaaaalalalalaaaa shokelaaaa a dostala za to 15korun a cigo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Vravelo a písalo to nezávisle veľké množstvo ľudí......
načo by si to vymýšlali.......,bude to pravda
Pre tých čo ju nepoznali
Toto je genialne!
Inak podľa mňa nejlepšie slovenské individuum na internete.
najviac ma dorazila udalosť na Facebooku, že "dnes sa pije na Ružinu počesť" - smiešne na tom je, že tí ľudia ktorí sa do nej pridali ju najviac vysmievali a odsudzovali , no čo ľudia sú sprostí ...
a inak dosť sa čudujem, že sa to dostalo až na Birdz ...
že "ja si nedočáhnem oliznuť cecok šak mám krátky jazyk " /rofl/
10 cenová trieda prostitucie