Boli ste už niekedy na feste na Ružinej alebo chystáte sa tam niekto teraz??? lebo ja som tam bola posledné dva roky a z minulého roku nemám veľmi dobré skúsenosti tak stále neviem či ísť alebo nie
Už ten názov znel divne, ale budiš, tak teda že sa kuknem na ten line-up. Fajné skupiny? A to ktoré ako? Veď toto sú presne tie otrepané komerčné slovenské sračky kvôli ktorým sa vždy vytočím hneď ako zapnem v aute rádio alebo doma telku. Nemáte toho dosť? Toto fakt počúvajú ľudia v mojom veku?
Pôvodne som tam chcela ísť, ale.... časom som si to nejak rozmyslela, lebo viac -menej to chceli moji kamoši a nie ja.... nemám potrebu ísť tam, myslím že prežijem aj bez toho...a celkom šťastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Hádam sa podarí
Už ten názov znel divne, ale budiš, tak teda že sa kuknem na ten line-up. Fajné skupiny? A to ktoré ako? Veď toto sú presne tie otrepané komerčné slovenské sračky kvôli ktorým sa vždy vytočím hneď ako zapnem v aute rádio alebo doma telku. Nemáte toho dosť? Toto fakt počúvajú ľudia v mojom veku?
Je mi z toho zle.