Čaute ľudia Birdzu!
Mám hnedé vlasy a chcem si ich prefarbiť na ružovú. Máte s tým niekto skúsenosti? (príp. s inou netradičnou farbou napr. modrá, fialová, zelená a pod. ) Ak áno, ako to prebiehalo, bolo potrebné vlasy odfarbiť a pod.? Ako dlho vám to vy
hmmmmmmmm. neviem. mne osobne sa páčia skôr prirodzené farby ako je blond, hnedá a čierna. takéto extra farbičky moc neobľubujem , takže ti s tým asi nepomôžem.
odfrabit bolo treba a farba vydrzala ledva 2 tyzdne , potom to islo cez oranzovu a skoncilo na blond ktora vyrastla uz iba len ale tak vtedy s ami to pacilo
ale kebyze mam viac ako 18 tak uz si to robit nedam
ja si chcem dať modrý melír alebo prameň... no vraj je lepšie si najprv vlasy zosvetliť ... a spravím ti to sama... mám farbu directions ... majú asi aj v ružovej farbe... ale ak to chceš u kaderníka tak neviem ... no ked už tam budeš tak ten ti bude vedieť poradiť čo a ako
vlasy si budeš musieť odfarbiť a farby ktorí vydržia viac než 4 umytia nepoznám, ak niekto iný áno, tak sem s tým..ja si pigmentujem každí 3 umytia a stojí ma to cca 7 eur/týždeň
@dumbledore ... potom u kaderníka, že:" Tak čo Majka, dáme ten odtieň taký jemný lyžičiar alebo strohý ibis?" "... asi na toho plameniaka Jani, taká pravá ružová, to bude kompromis!"
@6@8 ale to hovoríte o normálnych farbách? nie len o tých zmývateľnych? mne sa to vidí strašne krátko na riadnu farbu to sa mi z ekonomického hľadiska moc neoplatí
ja mám skúsenosti s manic panic modrou/fialovou/zelenou/žltou/ružovou/oranžovou/červenou, a to také, že keď som si tieto farby dala na maximálne odfarbené vlasy (až úplne do biela), tak mi vydržali dosť dlho + niektoré odtiene manic panic sa zmývajú do veľmi pekných farieb (napr. modrá, ktorú som mala sa zmývala do dosť hnusnej farby, ale taká fialová alebo oranžová boli úplne super aj po veľmi veľa umytiach)
ale toto je na údržbu veľmi drahé!
a dosť záleží aj na tom, či chceš tmavú ružovú/normálnu, alebo takú tú pastelovú (niekde na nete som videla návod, ako sa dá z tmavoružovej urobiť pastelová aj lacnejšie ako s použitím toho ich pastel-izera)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Toto je môj názor,tento názor sa nemusí korešpondovať s názorom iného užívateľa Birdz!
Fotku ale by si mohla pridať,to aby sme si boli istý!
ale som rada že som mohla vyjadriť svoj názor.
ale kebyze mam viac ako 18 tak uz si to robit nedam
ale toto je na údržbu veľmi drahé!
a dosť záleží aj na tom, či chceš tmavú ružovú/normálnu, alebo takú tú pastelovú (niekde na nete som videla návod, ako sa dá z tmavoružovej urobiť pastelová aj lacnejšie ako s použitím toho ich pastel-izera)