Pred malou chvilou som si pozrel stranku ruzovikuklaci.sk a poviem vam ze su to experti na n-tu fajne som sa zasmial na videach a fotkach ktore maju na webe oni a ich partnerskych strankach za teism sa na ich nove akcie len aby neboli podniknute
kebyze ich vidim motat sa okolo mojho auta tak urcite by som mal nejaku ujmu na nervoch ale urcite mensiu ako kebyze pride policajt z blockom ale nvm preco by malo tebe ublizit si holka a ruzova by mala byt tvoja farba a ak by sa ti nieco stalo nemboj sa nic prisiel by som ta ratovat alebo by som aspon niekoho poslal . MOZNO
@4 no taka motorka ma aj z 80kg a o tom ze by ju to zdvihlo pochybujem aj ja bo som pozeral mythbuster a tam skusali zdvihnut pomocou balonikov z heliom do vzduchu tu ich figurinu co ma cca tych 80kg . Tych balonikov bolo neurekom ale ze by sa chcelo figurine lietat tak to nie . kto vie ci tie ich videa niesu fingovane.
No ak to myslia vazne, OK, vcera som napr. videla, ze uz maju reklamu aj v TV, aleee.. bojim sa, ze im to coskoro policia skor zakaze, nez ich pochvali. To s motorkou a heliovimi balonikmi bolo sice zabavne pre nezucastnenu osobu, ale nechcela by som byt na mieste toho majitela motorky. I ked je pravda, ze robil na ceste zbytocne kraviny, no neviem, ci ho toto zmeni.
podla mna je to len reklama, sak je to sade strcene teda to nebude len par ludi co si vymysleli ze nieco take zacnu robit, len aby mali obrovsku navstevnost na tom webe a odrazu sa tam vopcha nejaky t-mobile s novou ponukou
ja som videl jedno z ich prvych videi. To bolo z tym hummrom a to mi pripadalo dost realne video bo ten clovek ktoremu oblozili auto kvetinacmi tak bol pomerne dost nasraty ,az tak ze sa poriadne unadaval. To video najprv nebolo vobec cenzurovane, pak bolo uz cenzurovane a nakoniec tam uz ani neni Tiez je pravda ze su to nahrane situacie ale aspon vidno co ako vodici robime. Ked si pozrete ich sesterske stranky tak tam tiez ukazuju na to ako parkujeme alebo ako vedome porusujeme predpisy a musi to byt dost zle ked uz na to zacinaju na to poukazovat. Otazne je ze ci si dokazeme pripustit ze sme zly vodici a ze ci z tym budeme nieco robit ??
Ale inač ešte aj to všetko, že keby to bolo fakt len o tom, tak by do toho museli vraziť dosť prachov, keď majú reklamy v telke a takú stránku, nie len nejaký šmejd urobený za minútu a aj to, čo robia by ich stálo nejaké prachy a nič by z toho nemali, možno navyše ešte aj prúser, keby ich chytili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@tondo2 ta motorka (odhadujem) ma aj o 600kg, tie balony by museli byt napustene plutoniovim raketovim palivom aby ju zvidhli
ked skodovka tak maju kompresor s ruzovym polystyrenom. To ani MacGyver nebol taky sikovny
Je to celé nafingované, každý aspon trošku uvažujúci človek to musí rozpoznať...
Ako stádo ovečiek veríte každej sprostosti ktorá sa objaví v TV či na nete. Bez toho aby ste pohli dvoma závitmi v hlave. Česť výnimkám...