Ano na kila.. Aspon ja ked som bral gitaru s juznej afriky tak som bral kufor s handrami + kufor aj s gitarou a dolezite akurat bolo aby som neprekrocil myslim ze 25 kil.
@jeddy s ryanairom sa vždy musíš chcecknúť online, či máš batožinu alebo nie...akurát ked máš veľkú,ked prídeš na letisku, musíš ju ísť odovzdať na dolnom poschodí
zabatožinu platíš pri platbe letenky, potom už nie, ak má dodržanú hmotnosť.
@majo nie je hudobný nástroj na výber tam,ako je sport equipment, ked si bookuješ letenku?
no páni, dámy, asi vás sklamem...ja som cestovala s husľami, a bol z toho prúser ako mraky, husle som musela na letenke zvlášť zahlásiť, zaplatiť za ne poplatok /myslím, že to činilo tiež 30 eur/ a nakoniec mi ich ani nedovolili vziať zo sebou do lietadla, kvôli čomu som tam narobila pekný bordel. Odovzdala som ich teda cez nadrozmernú batožinu, na kufor napísala, že sú fakt FRAGILE, samozrejme po prílete bol celý obal dodrvený, zašpinený, husle rozladené, kolofónia rozsypaná po celom vnútre, nadávala som ako chorá vrana...videli ste už niekedy, ako narábajú tí týpci s batožinou? ja raz, a stačilo mi, neberiem ich nikdy viac...aspoň nie tie moje v tej hodnote, ktorú majú. Ryanair úplne zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
zabatožinu platíš pri platbe letenky, potom už nie, ak má dodržanú hmotnosť.
@majo nie je hudobný nástroj na výber tam,ako je sport equipment, ked si bookuješ letenku?