ludia objednavali ste si letenku priamo z ryanair stranky....viem ze tato spolocnost je tu uz milionrkat spomnuta ale toto som nenasla....resp ci si objednavat cez letenky.sk alebo pelikan alebo tak alebo priamo ryanair lebo oni si neuctuju ziane taxes a
na letenky.sk tých 12e naviac platíš stránke letenky.sk za sprostredkovanie, to je všetko. vždy je lepšie objednávať priamo zo stránok leteckej spoločnosti.
myslis ryaniar...no hnusne ako hnusne ja som doletela kam som mala a prezila som to sice som nedostala kavicku ani kolacik ale myslim si ze 2hodiny sa tam daju rpezit jasne ze keby som cestovlaa niekde do australie alebo kde tak si nevyberiem nizkonakaldovku aleproste ked sa potrebujes dostat niekde rychlo za lacny peniaz preco ne
12€ naviac budeš platiť aj keď budeš bookovať cez ryan stránku - to je poplatok za platbu kartou. resp. možno ho nebudeš platiť, ak máš mastercard prepaid
a možno aj na @1 niečo bude, ale tak rozum dá, že asi nebudem bookovať cez x ďalších spoločností, keď každá chce na tom nejak zarobiť...
@leilla ja som maximálne mala platiť viac, ak som chcela platiť Visou, keď som však vybrala Visu electron, tak ten príplatok okamžite zmizol. takže nemyslím, že to platí na každú platobnú, len na vybrané.
@grietusha Hej kedysi bola visa electron bez poplatku. Posledné roky (možno už aj 3) sa platí za každú okrem hentej a ešte tuším nejakej ryan darčekovej
@grietusha ahoj prosim ta co hovoris na Balticair zistila som ze maju lepsie odlety a prilety do BA ako ryanair(rano, vecer) aj tie dve ostatne leitaju do BA? diki
@eva23 balticair je úplne v pohode. všetko lepšie ako ryanair wizzair ani finnair, pokiaľ mi je známe, z BA nelietajú. finnair najbližšie z viedne a wizzair z budapešti/brna/katowic
za visu electron sa platí... neplatí sa len za mastercard prepaid, všetko si to môžeš pozrieť na ryan stránke, zvolíš si letenky, prejdeš do ďalšieho kroku, a tú cenu aj s poplatkom za kartu ti napíše ešte predtým, než to potvrdíš, takže si všetko môžeš porátať, a potom si to rozmyslieť
to neviem presne... hlavne tekutiny nemôžeš ale ja som nič iné ako maximálne horalku a jablko asi so sebou ani nemala... ale šak prečítaj si podmienky, na stránke všetko je
no niektori hovoria ze sa moze niektori nie co som zistila na stranke je ze si nemozem zobrat ziletku sekeru a dva litre kofoly ale o nomrlanom jedle nepisu a co som videla tak normlane si ludia vytiahli croassant alebo tak ale zase neivem ci aj take ze taveny syr nejaku bryndzu a tak proste aby si clovek nemusel brat batozinu velku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a možno aj na @1 niečo bude, ale tak rozum dá, že asi nebudem bookovať cez x ďalších spoločností, keď každá chce na tom nejak zarobiť...
(inak Wizzair je úplne skvelá nízkonákladovka, odkedy som nimi letela prvýkrát, tak mi ani len nenapadne otvárať stránky ryanairu)
@leilla takze za visa electron sa neplati?
no hej... tuším už do belgicka som šla "zadarmo" a platila som len henten poplatok a to už budú tie 3 roky
Finnair a BalticAir ešte nepoznám... hmmmm... idem sa zoznámiť
@eva23
za visu electron sa platí... neplatí sa len za mastercard prepaid, všetko si to môžeš pozrieť na ryan stránke, zvolíš si letenky, prejdeš do ďalšieho kroku, a tú cenu aj s poplatkom za kartu ti napíše ešte predtým, než to potvrdíš, takže si všetko môžeš porátať, a potom si to rozmyslieť
ten baltic lieta aj z ba? a čo som retard, že to nevidím?
no ja teda neviem, ale slovo "bratislava" tá stránka nemozná...
jedine, že by bolo baltic air niečo iné ako air baltic...
pohode, guuugl pochopil, a ja som neprotestovala
to neviem presne... hlavne tekutiny nemôžeš ale ja som nič iné ako maximálne horalku a jablko asi so sebou ani nemala... ale šak prečítaj si podmienky, na stránke všetko je