Mam vybornu prihodu kamos mal listok na 2 udice tak ma volal k rieke. Isli sme rozlozili sme nacinie, a nejak sme sa prepocitali, udice boli tri. Potom prisiel dalsi problem, kamos doma zabudol rybarsky listok. No ok uvidime. Ani nie do polhodiny prisiel porybny, ze kontrola rybarskeho povolenia. Nastastie sa nam ho podarilo ukecat, ale od vtedy ma rybacka nejak nelaka
Obrovský konár na dne, vlastný chrbát a väčšinu stromov v okolí.(Vtedy rybári na náprotivnom brehu premrhali väčšinu záberov tým, ako sa na mne kosili.)
od 10 rokov som mala rybársky lístok medzi úlovky patrila kačica, labuť ( keď som zistila, že ju ťahám musela som utrhnúť silón), pár kaprov, šťuka a všeliake menšie ryby. Raz sa k tomu určite ešte vrátim
@belzeboss sorry,ale mne to pride strasne vtipne .. 1.ma to zabavny nazov .. 2.pride mi to pre starsich ludi casopis a nie prenho .. 3.este to malo uzasnu situaciu,ked to povedal
Ja chytám len na udice, ale otcov kamarát chytá na sieť a má na to povolenie.Hej dá sa chytať na pytliačky ale to je risk jak sviňa..Ja sa momentálne učím na prijímačky, dúfam, že to zvládnem.
@laira no neviem, ja som si kupoval kedysi slovensky rybar casopis ...nepovedal by som, ze to je pre starsich lenze pre rybarov...akurat, ze ho citaju vacsinou starsi lebo mladych rybarov je ako safranu...ale nahodou, aspon ma nejake normalne hobby..ak sa ti nepaci rybarcenie tak si to skratka interpretuj tak, ze rad chodi do prirody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
raz pôjdem s tebou - @nonormal
A pár kaprov na rybačkách s tatkom
A chytil som nejakú tašku alebo vrece
@quachna da sa chytat aj inak ako na udicu..
@superboy12 ja som raz chytil ucebnicu do ruky...a odvtedy poznam gramatiku
My 103cm 20kg kapor