bože zase jebe ludom jak to tu čítam @cathy najskôr že neposerte sa z toho a nakoniec píšeš že sama chceš. Tak ako to vlastne je ? neserieš si do huby ?
ja nechcem ryšavku lebo chcem vynikať že aha čo mám. Mal som raz takú a sú to poväčšinou trošku iné baby, nie všetky, nie uplne. A to posledné čo by som robil je že by som sa chválil, už len to mi chýba aby mi ju niekto závidel (ach)
to že chcem ryšavú neznamená že inú nechcem. Ludia pohnite trochu mozgami, nebolí to ( ak hej tak použite ten krížik hore v pravo)
všetko...tá farba vlasov vyzerá geniálne..taká jedinečná...plus bledá pokožka ktorú na babách zbožňujem...tie svetlé oči (tj. zelené/modré/sivé) ktoré väčšinou ryšavky majú ... pehy... No prosto úžas toto všetko dokopy...
Hovorím samozrejme o originál ryšavkách...žiadna chémia..
Prídu mi tie baby také ..neviem ako by som to by povedal..čisté..nepoškvrnené alebo také niečo ..
@depropex áno, píšem aby ste sa neposrali, lebo ma proste len mrzí, že ak nie som ryšavka tak nie som in alebo čo(nehovorím teraz na teba, len proste dajme tomu v mojom okolí teraz vypukol nepochopiteľný boom ryšavej farby O.o).
A neseriem si do huby, to, že mi vadí, ako sú z toho všetci celý teraz posratí(preboha, len to neber na seba, nemienim sa hádať, hovorím vo všeobecnosti)neznamená, že sa mi to aj nemôže páčiť. áno, chcela by som ryšavú ale nebudem skrz nejakú módu podliehať farbeniu vlasov aby tam potom neostali ani tri chlpy...
@depropex predtym nez davas pridaj koment, odporucam si ho precitat..
neviem.. ale to co si napisal som nepochopil..
@cathy zjavne si dost mlada, i ked uz mas 15 takze to skus prosim brat tak, ze ked je forum o "rysavych babach" tak sa tu vacsinou budu ludia vyjadrovat k tej farbe.. a nie k tomu, ako vsetci miluju hnedovlasky..
taktiez plati, ze vacsina chalanov, si babu nevybera podla toho ci ma alebo nema urcitu farbu vlasov.. je nespocet prikladov, kde chalan majuci rad blondynky skoncil s brunetou.. a naopak..
takze hlavne prijmi a tes sa z toho co mas.. lebo i to ta robi tebou..
a okrem toho.. mas 15.. nemyslim, ze v tom veku potrebujes aby sa o teba chalani bili.. lebo ver tomu alebo nie.. staci ti jeden, ktory ta bude mat naozaj rad.. ktory si ta vyberie preto aka si a nie preto, ze mas take vlasy a take oci a .. a to najdolezitejsie.. malokedy sa take nieco deje ked mas 15
@cathy tak v tom ťa teda chápem, už viem ako to myslíš a úplne s tebou súhlasím. Je to trochu trápne jak sa všetci dávajú na ryšavo lebo je to proste v móde, jednak to vidno že tá ryšavá je len farba na vlasoch a okrem toho, tým už strácajú ryšavý to svoje "čaro" výnimočnosti. ak chápeš čo myslím.
je to také opičenie sa , akože nech si každý robí čo chce ale už je to jak s tými tunelmi a podobne, všetci iba hrrrrrrr aj ja chcem... ja som názoru že každá je pekná aká je aj bez mejkapu, to ma najviac priťahuje na ženskej a je jedno či je ryšavka či čo, proste prirodzenosť najdovšetko
Ryšavky majú niečo viac do seba, neviem, či to nazvať sex-appealom, alebo ako... Každopádne ale myslím originál ryšavky, nie nejaké nafarbené bloncky či hnedovlásky...
no neviem či ma za toto zabijete alebo nie, ale ja som ryšavé nikdy nechcela mať ani sa mi nepáčia na dievčatách, mne sa na babách páčia buď úplne svetlé blond alebo čierne
na mne fijalové, ale teraz mám čierne, lebo f. mi neskutočne bledne no a vtedy aj dochádza k ryšavému efektu (neviem prečo
a jediní ľudia, čo sa mi páčia ryšaví sú Rupert Grint a @depropex
ak,podotykam,AK,je to prirodzena rysana,tak: ta krasna farba vlasov,pehy,ta bleda pokozka,zelene oci (ano,viem,ze som pravdepodobne opisala idealneho rysaveho jedinca,ale nech),proste
Ryšavky sú skrátka vzácne, by som povedal, lebo ako si tak všímam okolie, buď sú blond/hnedé/čierne, potom nejaké tie plavovlásky a taká pravá ryšavá, bledučká, pehatá s chladnými očami sa len tak nevidí páčia sa mi, majú svoje čaro, to je ako dievčenský syndróm milovať drsných grázlov ale tých je pre zmenu kopec (samozrejme som nikoho nechcel uraziť) Moja milovaná je plavovláska a nikdy by som nechcel aby sa prefarbila alebo pod. aj keď ona je okrem vlasov dokonalá ryšavka a tak... no... chápeme sa
neviem cim to je ale odkedy mam prefarbene vlasy, kus sa za mnou viac otacaju.. nie som rysava ale cervenovlasa.. asi je to tym ze mi ozaj viac vyniknu zelene oci a pehy ako pri mojej prirodzenej hnedej..
ja som mala červenú a ryšavú na hlave tri roky a chlapi sa na to velice dobre chytali ale potom som si to dala preč a je mi dobre ako tmavohnedovláske, aj keď niekedy ma to zamrzí, ryšavá bola taká veselá a supervýrazná farba, že som mohla kľudne chodiť v čiernom a aj tak si ma každý všimol
.. moja kamoska ma krasnu rysavu, je taka akcna hej ale chcela by sa prefarbit, skoda by to bola, este aj huste teda brutal hriva , cize si nevazi svoju vynimocnost
Mne sa moc prirodzené ryšavky nepáčia Proste je to, akoby boli hnedovlásky, ktoré boli dlho na slnku.... alebo tak, no Ale také tie farbené, výrazné ryšavky, to je krásne Vážne nádhera Ale ryšaví chalani, to nie Vážne. Máloktorí ryšaví chalani sú pekní. Proste ryšaví chalani... to nie Sorry, nechcem vás uraziť, alebo tak. Ale to proste nie. Ani blonďáci ma neberú. Normálne pekná prirodzená hnedá alebo čierna, to je také... zdravé Pri blonďákoch a ryšavých, to je také divné, akoby jedli veľa mrkvy alebo tak, proste... až nezdravo mi to pripadá A ani to nie je, že by som si to tak hovorila. Podvedome nemám rada chalanov, s blond alebo ryšavými vlasmi
Ako prirodzená ryšavka (síce už pomaly vyblednutá od slnka ale predsa), pehavá, zeleno-oká s bledou pleťou môžem na to povedať len toľko ... že v dnešnej dobe to už naozaj nieje žiadny zázrak, nič extra ...
Ryšavky sú v podstate už na každom kroku ... a nestretla som sa (zatiaľ) s niekým, kto by ma "žral" ... alebo podobne Aj keď možno pár jedincov sa nájde, stále si nepripadám dáka iná a výnimočná od iných
Celkovo, ryšavky už nie sú to, bohužiaľ, čo bývali ... môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Džíís, vždy som chcela buď blond alebo ryšavú :/ :/ Nie túto nudnú.
chlapi skratka maju potrebu mat nieco, co nema nikto iny
potom sa nastastie spamataju a najdu si normalnu babu
ja nechcem ryšavku lebo chcem vynikať že aha čo mám. Mal som raz takú a sú to poväčšinou trošku iné baby, nie všetky, nie uplne. A to posledné čo by som robil je že by som sa chválil, už len to mi chýba aby mi ju niekto závidel (ach)
to že chcem ryšavú neznamená že inú nechcem. Ludia pohnite trochu mozgami, nebolí to ( ak hej tak použite ten krížik hore v pravo)
Hovorím samozrejme o originál ryšavkách...žiadna chémia..
Prídu mi tie baby také ..neviem ako by som to by povedal..čisté..nepoškvrnené alebo také niečo ..
A neseriem si do huby, to, že mi vadí, ako sú z toho všetci celý teraz posratí(preboha, len to neber na seba, nemienim sa hádať, hovorím vo všeobecnosti)neznamená, že sa mi to aj nemôže páčiť. áno, chcela by som ryšavú ale nebudem skrz nejakú módu podliehať farbeniu vlasov aby tam potom neostali ani tri chlpy...
@14
Ale páči sa mi aj @9 - sú chlapi, ktorým sa páčia ryšavky a chlapi, ktorým je to jedno, takže si stačí počkať na takého, ktorému je to jedno, yes
neviem.. ale to co si napisal som nepochopil..
@cathy zjavne si dost mlada, i ked uz mas 15 takze to skus prosim brat tak, ze ked je forum o "rysavych babach" tak sa tu vacsinou budu ludia vyjadrovat k tej farbe.. a nie k tomu, ako vsetci miluju hnedovlasky..
taktiez plati, ze vacsina chalanov, si babu nevybera podla toho ci ma alebo nema urcitu farbu vlasov.. je nespocet prikladov, kde chalan majuci rad blondynky skoncil s brunetou.. a naopak..
takze hlavne prijmi a tes sa z toho co mas.. lebo i to ta robi tebou..
a okrem toho.. mas 15.. nemyslim, ze v tom veku potrebujes aby sa o teba chalani bili.. lebo ver tomu alebo nie.. staci ti jeden, ktory ta bude mat naozaj rad.. ktory si ta vyberie preto aka si a nie preto, ze mas take vlasy a take oci a .. a to najdolezitejsie.. malokedy sa take nieco deje ked mas 15
je to také opičenie sa , akože nech si každý robí čo chce ale už je to jak s tými tunelmi a podobne, všetci iba hrrrrrrr aj ja chcem... ja som názoru že každá je pekná aká je aj bez mejkapu, to ma najviac priťahuje na ženskej a je jedno či je ryšavka či čo, proste prirodzenosť najdovšetko
a ryšavky už dnes nie sú nič extra, ľutujem tých pár originálov že im trendy a somariny zničili ich úžasnú výnimočnosť..
@zuzuliq123 znieš dobre zakomplexovane
na mne fijalové, ale teraz mám čierne, lebo f. mi neskutočne bledne no a vtedy aj dochádza k ryšavému efektu (neviem prečo
a jediní ľudia, čo sa mi páčia ryšaví sú Rupert Grint a @depropex
aaa to sú chalani
To uz vtedy toporim
neviem ako ty ale ja si vek nevšímam, to ako píše mi napovedalo že by ma mohla pochopiť a aj pochopila, jediný kto tu má s tým problém si asi ty
a ako sa hovorí: ,,ginger hair people haven´t soul,,
len, čo sa týka tých báb, zdá sa mi že je ich už nejako priveľa nafarbených. Pred rokom to bola červená, teraz ryšavá, čo bude nabudúce?
ale aspoň som bledá a mám modré oči
Ryšavá je proste super.
poznám len jednu prirodzenú ryšavku, ale nemá pehy a má modré oči.... tie vlasy má prakticky červené (teda v šere kostola) a sú naozaj krásne
ALE som rada, že ja som tmavá myšuľka, lebo sa nikdy nespálim, opáli ma do hneda a bledá pokožka má vyššie riziko rakoviny kože
moja matematikárka by ťa asi linčovala!
(LEBO! a teraz uvediemvysvetlenie)
"Predo mnou tu bola taká nejaká podobná anketa, tak ma to zaujalo a zaujímalo by ma hlavne od chalanov, že čo sa im na zrzkách páči?"
Moja otázka znie, čo má zrzka iné, ako ostatné ženy... tam je aj odpoveď na tvoju debilnú otázku...
ale aby som dal bodku, tak tu je moja debilná odpoveď na debilnú otázku-
-ploché nohy!
Ryšavky sú v podstate už na každom kroku ... a nestretla som sa (zatiaľ) s niekým, kto by ma "žral" ... alebo podobne Aj keď možno pár jedincov sa nájde, stále si nepripadám dáka iná a výnimočná od iných
Celkovo, ryšavky už nie sú to, bohužiaľ, čo bývali ... môj názor
sťahujeme sa do Írska!