@skillet No schválne ma oprav - nízky príjem sacharidov, namiesto toho tuky, teda nemáš z čoho spaľovať sacharidy, spaľuješ tuky, tým vznikajú v tele ketolátky, ktorými sa organizmus okysľuje?
Poviem to inak
S keto dietou si nedojebes zdravie viac ako ked sa stravujes stylom, jem cokolvek a pijem cokolvek co mi chuti
Keto je moja oblubena dieta, ale kazdemu funguje nieco ine
A radil by som ju k tym zdravsim dietam, kedze prijmas namiesto sacharidov bielkoviny a tuky
@skillet Poviem to inak aj ja, prečítaj si najprv niečo o tom, ako funguje ľudský metabolizmus. Ketolátky sú v tele zlé, nech robíš čokoľvek, vo väčšom množstve/dlhodobo tým viac.
A k zdravším? Srsly? Vieš, že sacharidy, a z nich glukóza sú základnou potravou pre všetky bunky tela, hlavne pre mozog? Že narozdiel od spaľovania tukov z nich nevznikajú telu škodlivé látky?
@hawran
brb prestávam jesť vajcia lebo majú vysoký cholesterol
brb prestávam piť mlieko kvôli laktóze
brb prestávam jest mäso lebo je napichané antibiotikami
Ja neviem ako som tu, keď som teraz bol na keto, už som mal byť dávno mŕtvy
inb4 nedostatok glukózy ti poškodil mozog
Áno, k zdravším, či lepšia je diéta, kde zješ 1 jablko denne a koniec, či jak ?
@hawran
Nikde som nepovedal, že to je zdravé, žiadna diéta, kde chceš chudnúť rýchlejšie nieje zdravá, i keď aj ony maju svoje + učinky, ktoré môžu negovať tie zlé,ale to už je na uhle tvojho pohľadu.
Mňa ale netrápi čo by som mal a čo nie
Už rok počúvam necvič, je to zlé v tvojom veku zastavíš si rast, neber ten protein/kreatín, dojebeš si obličky, nedeadliftuj tých 120kg , dostaneš pruh
Rast sa mi nezastavil, obličky su super, pruh som nedostal
ja som tiež v rysovačke...tiež som nad tým rozmýšľal...nakoniec som vyradil posilku, robím iba kalisteniku a sacharidy som znížil o polovicu...150-200g denne, ale zasa mám každý deň 160g+ bielkovín...nejem už tretí týždeň ryžu, zemiaky a ani pečivo...nerobím ani kardio a výsledky sú super
žijem len z vajec, tuniakov, zeleniny, mäsa. cottage, sem tam si ráno drbnem jogurt a pred a po tréningu banán
nerob z toho hlavne vedu dokým prídeš na to čo ti najviac vyhovuje vyskúšaš veľa diét a tak...btw ja prekvapivo vládzem dosť aj so zníženými sacharidmy
alebo to porieš ako kamoš, kúp si klenbuterol/prohormony daj si hardcorove kardio a budeš vytesaný ako z časopisu a môžeš papať všetko v miere
prečo by mali sach. vlny byť len pre kulturistov ? to akoby si povedal, že bicyklovať sa môže len profi cyklista..
Samozrejme, že môžeš aj ty sach. vlny ísť. Ale priprav sa, že je to dosť náročné, psychicky a aj fyzicky(dni keď je 0g sach. sa môžu dostaviť triašky, zimnica, návaly tepla a pod.) Ale stále platí, že je to jeden z najefektívnejších spôsobov, pri ktorom sa telo masívne zbavuje tuku a zaberie naozaj každému. Ale treba byť skutočne precízny, tu žiadne porušenie a zhrešenie v strave nemá čo hľadať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Alebo dietu co je nizka v sacharidoch a vysoka v bielkovynach a tukoch
Absoltune netusis o com rozpravas gtfo
S keto dietou si nedojebes zdravie viac ako ked sa stravujes stylom, jem cokolvek a pijem cokolvek co mi chuti
Keto je moja oblubena dieta, ale kazdemu funguje nieco ine
A radil by som ju k tym zdravsim dietam, kedze prijmas namiesto sacharidov bielkoviny a tuky
A k zdravším? Srsly? Vieš, že sacharidy, a z nich glukóza sú základnou potravou pre všetky bunky tela, hlavne pre mozog? Že narozdiel od spaľovania tukov z nich nevznikajú telu škodlivé látky?
brb prestávam jesť vajcia lebo majú vysoký cholesterol
brb prestávam piť mlieko kvôli laktóze
brb prestávam jest mäso lebo je napichané antibiotikami
Ja neviem ako som tu, keď som teraz bol na keto, už som mal byť dávno mŕtvy
inb4 nedostatok glukózy ti poškodil mozog
Áno, k zdravším, či lepšia je diéta, kde zješ 1 jablko denne a koniec, či jak ?
Tak ich nevynechaj úplne ale
1 - 1,5 g sacharidov na kg
2.5 - 3 g bielkovín na kg
1 - 1,5 g tukov na kg
tiež cesta
S tým poškodzovaním mozgu si trafil, pri nízkej hladine glukózy v krvi odumierajú mozgové bunky
Nie je zdravšia vyvážená strava?
Fakt si čo-to najprv prečítaj, lebo ak si taký "experiencet" ako "skillet" tak radšej nikomu nič neraď
Nikde som nepovedal, že to je zdravé, žiadna diéta, kde chceš chudnúť rýchlejšie nieje zdravá, i keď aj ony maju svoje + učinky, ktoré môžu negovať tie zlé,ale to už je na uhle tvojho pohľadu.
Mňa ale netrápi čo by som mal a čo nie
Už rok počúvam necvič, je to zlé v tvojom veku zastavíš si rast, neber ten protein/kreatín, dojebeš si obličky, nedeadliftuj tých 120kg , dostaneš pruh
Rast sa mi nezastavil, obličky su super, pruh som nedostal
Nemám rad Broscience
žijem len z vajec, tuniakov, zeleniny, mäsa. cottage, sem tam si ráno drbnem jogurt a pred a po tréningu banán
nerob z toho hlavne vedu dokým prídeš na to čo ti najviac vyhovuje vyskúšaš veľa diét a tak...btw ja prekvapivo vládzem dosť aj so zníženými sacharidmy
alebo to porieš ako kamoš, kúp si klenbuterol/prohormony daj si hardcorove kardio a budeš vytesaný ako z časopisu a môžeš papať všetko v miere
Samozrejme, že môžeš aj ty sach. vlny ísť. Ale priprav sa, že je to dosť náročné, psychicky a aj fyzicky(dni keď je 0g sach. sa môžu dostaviť triašky, zimnica, návaly tepla a pod.) Ale stále platí, že je to jeden z najefektívnejších spôsobov, pri ktorom sa telo masívne zbavuje tuku a zaberie naozaj každému. Ale treba byť skutočne precízny, tu žiadne porušenie a zhrešenie v strave nemá čo hľadať.