@Pernik tomu ver, ja som to videla prvýkrát na nejakej mjuzik stanici v TV keď som zrovna obedovala. Poviem ti, normálne som musela prestať jesť. Už prvé slová "pesničky" hovoria za všetko
Je to smutné, že krásne autá, ako Rolls - Royce, Ferrari, Aston Martin, Maserati sa dostanú do rúk takým mentálnym vyhubencom. Keby som bol výrobcom ja, zakázal by som ich predaj a prepožičanie do rúk takýmto jedincom.
najsmutnejšie na tom celom je fakt to, že niekto si toto doma DOBROVOĽNE a s nadšením pustí, dopĺňa slová a do rytmu pohadzuje rukami, pričom si myslí niečo v zmysle "ty kkt to je už jak ppiči"
Rhytmus je žartovná kopa pochybností o sebe samom. Možno som ho teraz precenil, ale myslím, že aj keď v jeho osobnosti absentuje zložka superego, je schopný idreflexie, ktorá mu živočíšne diktuje, že niečo/niekto nie je celkom zdravý. Dnešný svet jednoducho volá: Sláva debilom!
No možno to je kokot ale ako by sam povedal už je zahojený nemusi robyť nič a ma penazi dokonca svojho života
Určite neisom nejaký skalný raper vypocujem si vsetko ,neodsudzujem štýli (okrem emo)
a jeho songy su fakt nektore mrte dobre hlašky čo pouziva
Ty čo nanho kydaju že takym ludom by nemali predavať auta By som bol zvedavý keby napriklad mal radiophonik nejaky bazar z autami a by nepredaval podla jeho nazoru autá kokotom akú tržbu by mal
Bazar s autami je cenovo orientovany aj na jednoduchsich ludi, ktori nesaskuju na peniaze, ale musia na ne robit. Auta ako Rolls - Royce, Ferrari, Aston Martin, Maserati a i, tam neraz stoja len ako vypulirovane atrakcie na vystavke. A majitelia bazarov nepocitaju s ich predajom, skor im ide len o uputanie zakaznikov s predstavou ze prave u nich su tie najkvalitnejsie jazdene auta a maju najvacsi vyber.
Inac to beriete nejak moc vazne ludia ja tiez pocuvam rap a nemyslim si, ze by som bol nejak menej inteligentny, nosil nohavice po kolena a rovny silt nakrivo ; ) neskatulkujte, nie kazdy kto pocuva rap je pozer Ale vo vseobecnosti tito raperi zato ukazuju svoje auta, zeny, drahe veci, lebo maju komplexi z detstva, kedze skoro kazdy raper pochadza z nepriaznivych socialnych podmienok a mali potrebu sa nejakym sposobom vyjadrit, povedat svoj zivotny pribeh a ostatni su pretvarky
Nedokazal nic, len to, ze nasiel sposob ako dobre zarobit. Zarobit na chudakoch (rozumovo aj financne slabsich jedincoch). Cim viac takych jedincov tym je vacsi "kral"
@heyou no ludia proste musia zavidiet, ked sa kus prijebaneho kriveho cigana, co ma namiesato mozgu kopu sračiek a s hip-hopom ma asi tolko spolocneho ako aj majka z gurunu...stane panom velkym na slovensku. vedomosti mame oproti inym krajinam az az, ale okrem toho su slovaci kompletne jebnuti, ked sa tu toto stava. na najvyssich poziciach je vzdy samy kokot...aale vzdy a nikdy to asi inak ani nebude
Však ja nikomu nezakazujem počúvať tieto klenoty dekadencie, počúvajte to hoc aj celý život.
A je mi úplne jedno, ak niekto negatívne hodnotí moju obľúbenú hudbu. Mimochodom, kritici hudby, ktorá lahodí môjmu sluchu, sú na takej nízkej duševnej úrovni, že ich kritikou ani nemá zmysel sa zaoberať.
ale ten zaoceansky . ten niektory slovensky sa podoba tym debilnym nemcom co sa tam vavazaju ties na faraach maju lyse hlavy chda tam s pitbulami nackovia repujuci hihihi aj teply su fakt velmi drsna kombinacia.
aleeeeeee sak to neje jeho auto ... sak rytmus je chudobny cigan ... on nic nedokazal , to auto si 100% pozical a sa bavi na sefa ... je to totiz max. chuj
@Heyou dokazal, ze je to najvacsi vymetenec na svete. Nevie nic ine len hresit a picovat a nechat si zoskaldat jednoduchu hudbu v nejakom studiu, on tam jebne nejaky odpad text, ktory prejde 10 filtami a je to tam...
Jassan ze pozicane na den do klipu a tak, ved takych spolocnosti je plno. A su na Slovensku "krali" voziaci sa na takych tragacoch celorocne a aj kazdy den na inom, a nerobia zo seba nic extra.
Nechapem jednu vec...ako moze normalny clovek bez komplexov pocuvat tie jeho sproste hlasky. Ved cela jeho "slava" je len na urazani inych ....pravdepodobne normalnaych ludi. Toto ma byt "umelec" ? Sproste nadavky vie pouzivat barsjaky cigan na ulici.
Chlapci je úsmevné, že sa tu opakujú stále tí istí užívatelia.
Vôbec mi nevadí, že na Rytmusa nadávate, alebo niečo také, nieje to moja modla, ani člen rodiny, čiže reakcie naňho mám hlboko v análnom venci.
Len proste ma zaráža, že takí intelektuáli ako @Alpynus@Radiophonic@Depropex a iní nepochopili jeho tvorbu. Z celku to aj chápem kedže ste maximálne obmedzení.
Tu vôbec nejde o to, že ten Rolls je z požičovne, alebo podobné píčoviny. Tu ide presne o vás, vy ho posúvate vyššie.
Rytmus je na Slovenskej hip hopovej scéne tak vysoko, že si môže dovoliť zaspievať a povedať všetko, urobiť všetko, ukázať všetko a ľudia mu to vždy zožerú (včetne vás).
Tu nejde o to, že má velké ego a robí prijebané grimasy, ale o to, že je na Slovensku originálny.
Mne sa proste páči jeho štýl, všetko má v piči, sám priznáva, že ľudia, ktorí ho neznášajú ho živia, nadávky na vaše matky ho živia, nasadne do požičaného auta, spraví grimasu a popritom si poškrabe gule, vystúpi a povie svetu aký je pán.
Uprimne chápem, že študovanci a intelektuáli vyššie uvedení takým niečim pohrdajú a je to si myslím úplne prirodzené. Každý sa pozerá na svet iným smerom...
@Alpynus Tým, že ho poznáš, reaguješ naňho, zaoberáš sa s ním v diskusiách, to všetko svedčí o tom, že je slávny, že zarába peniaze, o ktorých sa tebe aj mne iba sníva.
V šoubiznise je najlepšia reklama tá negatívna.
Neviem na akej úrovni je Rytmus a ani ma to akosi nezaujíma, ale to, že sa mi páči jeho mamvpičistický a somkralovský štýl o mojej úrovni nevraví nič.
Na Slovensku by sa mali ľudia naučiť neškatuľkovať a nebrať ľudí podľa toho čo počúvajú a čo sa im páči.
To, že je slávny a že zarába peniaze nepopieram, ale nič viac to nevraví. Aj Mečiar je slávny, zarába veľa peňazí...a čo?
Je to hňup taký, ako riťmus.
Hrá sa na flegmatika, ktorému je všetko ľahostajné - avšak nie je mu ľahostajné to, aby si o ňom celá zemeguľa myslela, ako mu je všetko ľahostajné. A popritom by si nechal za korunu prevŕtať aj mozog.
@Alpynus Mečiar zarába tým, že ojebuje pracujúci ľud.
Rytmus nikoho neojebuje, ľudia sa kôli nemu ojebujú sami.
Nepopieram tvoj názor, že je to hňup, len neviem prečo si to myslíš. Za to, že je kontroverzný? Že nadáva, ukazuje prostredník, vyváža sa v drahých autách a šteklí si textami ego? Alebo snáď tým, že robí hip hop?
Nebol si to ty, kto pred týždňom nechápal, že nadávam na Rihannu bez toho aby som ju poznal?
Kontroverznosť na Slovensku predáva. Rytmusa by som menoval za takého priekopníka kontroverznosti.
Všetci ste mu na to skočili a to mu hraje do karát, postaviť obrovskú kariéru na ničom inom len na kontroverznosti.
@ . . . zalezi od toho vzhladom k comu, resp. vzhladom na co? Vlastnosti kazdeho objektu/predmetu sa vzdy opisuju na zaklade porovnavania.
Teda voci hore uvedenemu "kralovi" som urcite inteligentny clovek na urovni. Nakolko moj prejav myslienok a pocitov je zjavne na vyssej a kulturnejsej urovni
. . . odpad. Zlincovali by ho ak by tu boli. Hviezdoslav a Chalupka by ho kopali do krvi a J. Kral by po nom skakal az pokial by nebol na blato. By ho ani na Googli nenasli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
fakt, nech mám náladu akúkoľvek toto ma vždy poteší rečnícky pult na sídlisku a veeľmi poučný text
@9 @Depropex
. . . suhlas.
Myslím, že jeho fanúšikovia sú na tom horšie, než sám pán kráľ..
autobusy, petržalka, lowcost klip = čistý oldschúl
...a podte do mna
@Matheusko
@Alpinus
Rhytmus je žartovná kopa pochybností o sebe samom. Možno som ho teraz precenil, ale myslím, že aj keď v jeho osobnosti absentuje zložka superego, je schopný idreflexie, ktorá mu živočíšne diktuje, že niečo/niekto nie je celkom zdravý. Dnešný svet jednoducho volá: Sláva debilom!
Prosím @Alpynus - a, aby neurážal opičí druh.
Určite neisom nejaký skalný raper vypocujem si vsetko ,neodsudzujem štýli (okrem emo)
a jeho songy su fakt nektore mrte dobre hlašky čo pouziva
Ty čo nanho kydaju že takym ludom by nemali predavať auta By som bol zvedavý keby napriklad mal radiophonik nejaky bazar z autami a by nepredaval podla jeho nazoru autá kokotom akú tržbu by mal
no asi 0
citujem "taka mala krajinka ako slovensko, má enchutné velké skupenstvo"
Tu to je pekne vydno
@25 @Lilluska228
. . . ci jo, iny vypalovak . . . . . . az ma panty bolia.
Smutné, že nevieš rozlíšiť povýšenecký smiech od nenávisti. Ten riťmus je každému tak ukradnutý, že sa dá na ňom iba zabávať.
Skôr si myslím, že by ho vyhlásili za kráľa cely č.319; ak by im aj tam tak pekne nôtil.
- povedané hrubo, ale pravdivo
@37 + @38
- verme, že ani tam by kráľom nebol, len by si to milo namýšľal, tak, ako to robí teraz
som zvedavý, čo bude robiť Rytmus alebo iní, keď zostarnú .
Neviem si to predstaviť a je mi do smiechu, keď sa o to pokúšam
@V3nty uplne suhlasim s tvojim nazorom..uplne kazde jedno slovo
a tak hej..musi sa uznat, ze dost dobre auto ma
Však ja nikomu nezakazujem počúvať tieto klenoty dekadencie, počúvajte to hoc aj celý život.
A je mi úplne jedno, ak niekto negatívne hodnotí moju obľúbenú hudbu. Mimochodom, kritici hudby, ktorá lahodí môjmu sluchu, sú na takej nízkej duševnej úrovni, že ich kritikou ani nemá zmysel sa zaoberať.
Ze mam pravdu Redlinaci ?
» www.redlinerent.sk/ponuka-vozidiel...
--------------------------------
ale na novy album sa tesim jak decko
Vôbec mi nevadí, že na Rytmusa nadávate, alebo niečo také, nieje to moja modla, ani člen rodiny, čiže reakcie naňho mám hlboko v análnom venci.
Len proste ma zaráža, že takí intelektuáli ako @Alpynus @Radiophonic @Depropex a iní nepochopili jeho tvorbu. Z celku to aj chápem kedže ste maximálne obmedzení.
Tu vôbec nejde o to, že ten Rolls je z požičovne, alebo podobné píčoviny. Tu ide presne o vás, vy ho posúvate vyššie.
Rytmus je na Slovenskej hip hopovej scéne tak vysoko, že si môže dovoliť zaspievať a povedať všetko, urobiť všetko, ukázať všetko a ľudia mu to vždy zožerú (včetne vás).
Tu nejde o to, že má velké ego a robí prijebané grimasy, ale o to, že je na Slovensku originálny.
Mne sa proste páči jeho štýl, všetko má v piči, sám priznáva, že ľudia, ktorí ho neznášajú ho živia, nadávky na vaše matky ho živia, nasadne do požičaného auta, spraví grimasu a popritom si poškrabe gule, vystúpi a povie svetu aký je pán.
Uprimne chápem, že študovanci a intelektuáli vyššie uvedení takým niečim pohrdajú a je to si myslím úplne prirodzené. Každý sa pozerá na svet iným smerom...
Niekedy si celkom bystrý, ale dnes Ti to trochu ušlo.
Živia ho len tí, ktorí si kupujú jeho tvorbu príp. chodia na jeho koncerty. A to sú ľudia cca. na jeho úrovni, takže sa im jeho dielo aj páči.
Ja osobne som mu neprispel ani jedným eurocentom.
V šoubiznise je najlepšia reklama tá negatívna.
Neviem na akej úrovni je Rytmus a ani ma to akosi nezaujíma, ale to, že sa mi páči jeho mamvpičistický a somkralovský štýl o mojej úrovni nevraví nič.
Na Slovensku by sa mali ľudia naučiť neškatuľkovať a nebrať ľudí podľa toho čo počúvajú a čo sa im páči.
Máš nepresnú predstavu o mojich snoch.
To, že je slávny a že zarába peniaze nepopieram, ale nič viac to nevraví. Aj Mečiar je slávny, zarába veľa peňazí...a čo?
Je to hňup taký, ako riťmus.
Hrá sa na flegmatika, ktorému je všetko ľahostajné - avšak nie je mu ľahostajné to, aby si o ňom celá zemeguľa myslela, ako mu je všetko ľahostajné. A popritom by si nechal za korunu prevŕtať aj mozog.
Rytmus nikoho neojebuje, ľudia sa kôli nemu ojebujú sami.
Nepopieram tvoj názor, že je to hňup, len neviem prečo si to myslíš. Za to, že je kontroverzný? Že nadáva, ukazuje prostredník, vyváža sa v drahých autách a šteklí si textami ego? Alebo snáď tým, že robí hip hop?
Nebol si to ty, kto pred týždňom nechápal, že nadávam na Rihannu bez toho aby som ju poznal?
Kontroverznosť na Slovensku predáva. Rytmusa by som menoval za takého priekopníka kontroverznosti.
Všetci ste mu na to skočili a to mu hraje do karát, postaviť obrovskú kariéru na ničom inom len na kontroverznosti.
Teda voci hore uvedenemu "kralovi" som urcite inteligentny clovek na urovni. Nakolko moj prejav myslienok a pocitov je zjavne na vyssej a kulturnejsej urovni
S tvojim tvrdenim suhlasim, ale na veci to vela nemeni.
. . . odpad. Zlincovali by ho ak by tu boli. Hviezdoslav a Chalupka by ho kopali do krvi a J. Kral by po nom skakal az pokial by nebol na blato. By ho ani na Googli nenasli.