Dobre... nechcel som na toho debila nadavat bez toho aby som si to pozrel a vypocul. No a po tom jak som to spravil som sa musel smiat. V poriadku- nie kazdemu sa paci to iste a teda nie kazdy ma ten isty vkus, jasne, ze kazdemu sa moze pacit nieco ine a moze pocuvat to, co sa mu paci. Ale z celeho srdca lutujem toho chudaka ktoremu sa paci TOTO! Sak ten debil protireci sam sebe ... Tento trapny blbecek robi len hanbu celemu Slovensku.
nechcem nič a nikoho odsudzovať : ale boli tam z jeho strany veľké keci ....klip za 5 mil. a neviem čo....ibaže kus moc počitačovo to je všetko robené...také neprirodzené ....ale tak jak som už raz niekde čítal ....vyrobná cena možno 10000sk ..on za to dal 5 milionov a teraz sa všetci radujme jak sa tu dakto nechal ojebkať ....ale keď sa na to pán cíti tak mu to zakazovať nemôžme....nie som jeho odporcom...práve naopak ...jeho pesničky žeriem....ale ten klip je podpriemer....má aj lepšie
Bez zvuku samozrejme je to celkom fajn aj keď škoda že sa vyhadzuju takto peniaze iny intepreti spravia ovela lepši klip ktory viacej vystihuje myšlienku pesničky a za menej ale inak rytmusa nepočuvam...takže zabi hip-hop
ego vapada jak wolwerine no tento novy album teda nic moc uz je z neho komercak jak vysity co chodi k olinke zablackej na strechu a sere si do huby,holt cigan...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
nezabudnite precitat recenziu v Masle od Dudriho
A teraz co sa mame vsetci pojebat do huby?
Si mame teraz vyhonit na tom ciganovi co ma problem s rozpravanim a osratu hubu?
Dovi Dopo
A podla mňa je super,tie efekty a všetko,mne sa to velmi páči.
to som zabila, čo ?
(Tak a teraz sa do mňa pusťte )
RhYtMuS ShI sHuPer
Toto nééé néééé Uplne som čakal ako sa okamžite objavi na Boome v topke,a deti tam začnu komentovať
Čakal som, že na jeho možnosti si dá vyrobiť niečo lepšie.
Toto je low-budgetovka s hollywoodskými farbami a tutovka efektmi.
Nevyzerá to zle, ale určite to nieje ani dobré
ale ináč myšlienka piesne je dobrá