Ahojte, chcela by som sa vás spýtať na vaše skúsenosti s tzv. ryžovou diétou. Odhodlala som sa, že ju idem vyskúšať na 2 týždne, na nete som našla toho veľa, ale neviem, ktorá by bola asi taká najúčinnejšia, tak ak máte skutočne nejakú, čo ste aj sami skú
Najúčinnejšia diéta nie je žiadna. Najúčinnejšie je zdravo sa stravovať a mať dostatok pohybu. A keď s tým človek prestane, tak sa všetko vráti do starých koľají.
Pripájam sa k ostatným takýmito jednostrannými diétami si len rozhodíš metabolizmus a keď nabehneš na "normálnu" stravu tak znova priberieš. Jediné, čo skutočne pomáha je zmena stravy- čiže obmedziť cukor, bielu múku a príliš mastné jedlá (hranolčeky, čipsi....). Popritom sa začni pravidelne pohybovať a váha pôjde dole sama a bez hladovania.
Presne ako ti radi @passarinho - nastuduj si sacharidove vlny a zacni cvicit. Za cvicenie sa nepovazuje raz do tyzdna si zabehnut od domu po hypermarket kde si kupis coca-colu.
Cvic kardio a k tomu par zakladnych silovych cvikov, cvic 4-5 krat do tyzdna a schudnes. Ked k tomu zapojis sacharidove vlny tak za mesiac-dva budes zosekana. A hlavne si neprivod nejaku poruchu stravovania.
Ryzova, cokodova, spagetova a neviem aka diéta, to uz co je som o tom nikdy nepočula.
Podla mna ale tak ako @1.pohyb a zdrava strava, obmedzenie sladkych nápojov a potravin a uvidíš, ze to pojde dole. Mozno pomalsie ako pri nejakej diete, ale to ti moze doondit zaludok a aj tak jojo efekt sa vyskytne takmer pri kazdej diete, a predsalen pohyb a zdravsie stravovanie su overene. Aj ked zapriet sa a ist rano behat, alebo si odrieknut horalku nieco stoji, ale tak vysledky stoja za to.
Nejaku som skusal aj ja asi tyzden a schudol som ale 3 kila no zas to musis brat tak ze z 95 sa schudnu 3 lahsie ako z tvojej vahy .... no ale diety su blbost lebo aj tak potom zacne zas clovek zrat a ma to naspat
a samozrejme ked to je nejaka jebnuta dieta tak si mozes este aj tak rychlo znicit organizmus ako keby si 30 rokov chlastala a fajcila a to len za nejaky mesiac diety takze kasli na to aj tak urcite vyzeras dobre to len vy baby si furt namyslate ze ste tlste
Nechapete? Vsetky diety co vam hovoria ze mali by ste jest len cokoladu, len ryzu, len pivo su kktiny. Tam si nastudujte diety pre kulturistov a ne dajake jojo kkciny. Sacharidove vlny som skusal a podla mna su best. 10kg dole za 1mesiac. A pri mojej vahe 75->65 je co povedat. Ziaden jojo efekt nic. Prvy den jes kus menej, druhy den jes akurat a treti sa prezieras ze puknut ides. Ale jes len same zdravé veci. A prestanes zrat muzne jedla ktoré v tele kysnú a nafukujú ta, pit sladké mineralky, solit jedlá. Len je to vsetko tazke vydrzat ked okolo seba mas tolko pokusení. Po mesiaci sacharidových vln si zacnes vázit potravu a vnímat chute.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Presne ako ti radi @passarinho - nastuduj si sacharidove vlny a zacni cvicit. Za cvicenie sa nepovazuje raz do tyzdna si zabehnut od domu po hypermarket kde si kupis coca-colu.
Cvic kardio a k tomu par zakladnych silovych cvikov, cvic 4-5 krat do tyzdna a schudnes. Ked k tomu zapojis sacharidove vlny tak za mesiac-dva budes zosekana. A hlavne si neprivod nejaku poruchu stravovania.
ale stále lepšie ako čokoládová dieta čo tu minule bolo
Podla mna ale tak ako @1.pohyb a zdrava strava, obmedzenie sladkych nápojov a potravin a uvidíš, ze to pojde dole. Mozno pomalsie ako pri nejakej diete, ale to ti moze doondit zaludok a aj tak jojo efekt sa vyskytne takmer pri kazdej diete, a predsalen pohyb a zdravsie stravovanie su overene. Aj ked zapriet sa a ist rano behat, alebo si odrieknut horalku nieco stoji, ale tak vysledky stoja za to.
» en.wikipedia.org/wiki/Jeanne_Cal...
nuže portské, cíga a čoko... by bolo super keby bol možný zoznam ludí čo sa fakt rozhodli nasledovať jej príklad