Ako nie som toto že nemám rád skolu, ale čo je vela to je vela...
Im tam už asi kvapká na mozog, do pekla.. na tento tyzden mame minimálne 7 písomiek z takého objemu učiva, že týžden je na to málo a nie ešte prázdniny popretkávané sviatkami
Jezisi a ty mas 18 rokov? Skus sa nacuit za dva dni 15 tem t.j priblizne 2,5 roka studia na skole. a na zajtra mame vedeit 25 tem. ten kto dostal uz dve patky pride jedna ma 5 na konci roka z dopravy
A ty sa stazuje koli 7 predmetom? Ja mam skolu rad. I ked su tam previerky. Ale stazovat sa nemozem. lebo keby som sa tak pravidelne ucil tak nefrflem ako ty
A ber to tak, ked prides do skoly tak ta to aj tak bude cakat. A na nasej skole je to tak, ze ked neprides na pisomku tak to mas este stazene.
na to ti poviem jedno, nepolemizuj a nefilozofuj o tom,,,radšej sa uč a nemárni čas,,,uvidíš, že ked sa naučíš tak bude aj výsledok,,,polemizuj a potom sa v pohode chváľ ako si dopadol
tak sa proste neuc na tie pisomky, ak ti nezalezi na znamkach na vysvedcku...ja som to na strednej riesil tak, mal som stale kopu volna, nic som sa neucil, lebo na strednej to ani nema zmysel, aj tak je to len o biflovani a 90% vsetkych veci zabudnes, a stacilo mi prejst rocnik...no a nic sa nestalo, teraz som na vyske...
he ne koli znamkam... jednoducho je to divny pocit ked je toho vela a k tym temam, ja tez maturujem za ot hovorim ze je toho ppci vela... a mal som blbu naladu.. teraz mvp...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale potom si to pravdepodobne budes muset napisat,ked tam dojdes..
alebo si napis tahaciky ..ja tak tiez prezivam niektore pisomky na ktore som sa vyhrkla a nescelo sa mi to ucit
A ty sa stazuje koli 7 predmetom? Ja mam skolu rad. I ked su tam previerky. Ale stazovat sa nemozem. lebo keby som sa tak pravidelne ucil tak nefrflem ako ty
A ber to tak, ked prides do skoly tak ta to aj tak bude cakat. A na nasej skole je to tak, ze ked neprides na pisomku tak to mas este stazene.
Ja som na gympli vôbec neučil a žijem,..