Naozaj nechápem ako môžem hodnotiť človeka podľa toho kedy sa narodil...
Nehovoriac o tom že hviezdna obloha sa mení a hviezda pod ktorou sa človek narodil a na ktorú každý deň čumí už možno ani neexistuje.
A plus k tým veštectvám a predpovediam vodnárov, levov, atď. Hlúposť kvalitná. Ja, otec aj brat sme všetci vodnári, máme úplne rozdielne povahy, každý deň žijeme inak. No podľa hviezd by sme mali mať šťastie v ten istý deň, lásku v ten istý rok, peniaze by sme mali mať zase všeti v jednom období stále približne rovnako... Naozaj neviem pochopiť ako toto môže mať taký úspech...
Nedá sa to úplne zovšeobecniť, ale neviem, či znamenie ovplyňuje nás alebo mi sa prispôsobujeme charakteristike znamenia. To, že nie každý v rovnakom znamení je rovnaký, je fakt, ale záleží okrem iného na presnom dátume a čase narodenia. Možno je to len náhoda, ale mám veľmi - veľmi zlé skúsenosti s ľudmi v blížencoch. Tí ktorých som poznala, sa javili veľmi priateľskí, ale bola to len pretvárka. Zlo v nich bojuje s dobrom, záleží na každom z nich, čo zvíťazí. Mám síce aj jednu kámošku v blížencoch, ale v nej vyhralo dobro, je ok. Je to predovšetkým na osobnosti človeka.
ja si vychádzam so všetkými ale veľmi ťažko to ide so škorpiónmi.. to sú veľmi zložité povahy... viem o čom hovorím mám ich okolo seba minimálne 4 a všetci sú vo svojej podstate rovnakí
fuch, na to sa ja takto nepozerám, no ale pravda, že najviac poznám rakov, niekoľkoročné skúsenosti, doma, na strednej, na výške... to už teda neberiem ako, že s nimi nevychádzam, ale že ich veľmi dobre poznám; s býkom tiež, jedným strašne dobre vychádzam a pri tom sme to nemali ružové vždy... mám naj kamoša strelca, zhodou okolností pred ním bola osoba strelkyňa, ktorá mala rovnaké poslanie v mojom živote ako on... pokiaľ však stretnem ďalšieho takého arogantného idiotského barana, akého už poznám a pochytila som sa s ním, tak začnem uvažovať nad nimi
kedze som kozorozec tak ti nevychadzaju viacmenej z nikym
ale najvacsie k***y su blizenci,a skorpioni..samozrejme neda sa to brat len podla znamenia ale vo vacsine pripadov sa ludia narodeni v jednom znameni nenormalne zhoduju
nieco na tom bude, ja osobne som skorpion ale vychadzam dobre s jednym clovekom ! a aj s ostatnymi ktory ma nepoznaju ale nevychadzam zo strelcom /braska/ a vychadzam z levom a vahami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nehovoriac o tom že hviezdna obloha sa mení a hviezda pod ktorou sa človek narodil a na ktorú každý deň čumí už možno ani neexistuje.
A plus k tým veštectvám a predpovediam vodnárov, levov, atď. Hlúposť kvalitná. Ja, otec aj brat sme všetci vodnári, máme úplne rozdielne povahy, každý deň žijeme inak. No podľa hviezd by sme mali mať šťastie v ten istý deň, lásku v ten istý rok, peniaze by sme mali mať zase všeti v jednom období stále približne rovnako... Naozaj neviem pochopiť ako toto môže mať taký úspech...
ale najvacsie k***y su blizenci,a skorpioni..samozrejme neda sa to brat len podla znamenia ale vo vacsine pripadov sa ludia narodeni v jednom znameni nenormalne zhoduju