Keď som doma a neviem čo si uvariť, napadnú ma vždy cestoviny. Ale cestoviny s kečupom a klobásou či špekačkou alebo morcadellou sú klasika, ale rada by som skúsila niečo nové. Nejaké typy, triky, receptíky ?
ananás? to som v živote nejedla ja som robila aj hribovu omačku ta bola šmakova tak skusim aj syrovu teda nech pekne povoniavam a tuniakovu ste nemali ? To mi kamarátka spomínala môže byť sehr gut !
špagety mám najradšej s tvrdým syrom, rajčinami, bazalkou a olivovým olejom
alebo carbonara - s vajíčkom a slaninou/šunkou
alebo s mušľami som mala minule na dovolenke. to bolo tiež super
penne s tuniakovo-smotanovej omáčke s jarnou cibuľkou. alebo mama robieva aj také že strúhaná mrkva + strúhané tofu (tepelne upravené samozrejme . znie to zvláštne ale je to dobré
TY! TY! @owad !!! takú neskutočnú chuť som na to dostala že som si musela spraviť "syntetickú náhradu" z ryže, šunkového taveného syra a sušeného cesnaku! a teraz tú podivnosť jem!
so syrovo cesnakovou omáčkou MNAM MNAM MNAM no a ešte s brokolicou. a s boloňskou omáčkou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a milujem aj lassane MNAM ja milujem všetky cestoviny
uf..my to doma zvykneme jest so struhankou a cukrom : krystalovy cukor nasypes na panvicu kusok ako keby oprazis (ale bacha aby neskaramelizoval) das tam struhanku a este kusok oprazis...posypes s pagety a mozes jest....je to super chrumkave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale najradšej so syrom a ananásom a šunkou.
alebo s čili
ja to mám tak rozdelené...
špagety mám najradšej s tvrdým syrom, rajčinami, bazalkou a olivovým olejom
alebo carbonara - s vajíčkom a slaninou/šunkou
alebo s mušľami som mala minule na dovolenke. to bolo tiež super
penne s tuniakovo-smotanovej omáčke s jarnou cibuľkou. alebo mama robieva aj také že strúhaná mrkva + strúhané tofu (tepelne upravené samozrejme . znie to zvláštne ale je to dobré
a potom gnocchi so špenátom
2. cestoviny, surová zelenina - červená paprika, por, paradajka, cibulka, uhorka, ľanové semiačka,
Toto si zvyknem robiť ja, a tiež klasiku - kečup, syr morcadella
najlepsie je ked si nekdo dava spagety z kecupom
Kus vareného údeného kolienka si rozmixujem nadrobno, zohrejem to na panvici a nasypem do cestoviny. Je to výborná mňamka!
od môjho priateľa
aj s krupicou sú super