...mame nový toastovač.... a jedine z čím si toasty robím ..je karička a kečup... neviete mi poradit niečo lešpie exotickešie?....a najlepše BEZ MESA? dakujeeem ....
ja si dávam šunku a plátkový syr (hoci niekedy polka vytiekla, ale už viem, ako naňho), ešte skúsim paradajky... ale fakt si tam môžeš dať hocičo, čo ti chutí (teda zas nie úplne čokoľvek, ak chceš, aby to toastovač prežil)
aa sonkaa na obidve strany.. polka toho toastoveho syra na 1toast.. skoda.. elbo aj tak vytecie aaaa bez masa?! bez masa to nejde aa skusal som aj zeleninu aale to tam neslo.. taka sucha bolaa.. nic moc najlepsie takee
keď toustíky, tak jedine od Janky, ona je v nich macher ale my keď od nej odkukávame a doma nie je žiadne masisko, tak si dáme syr, rukolu, maslo a kopec korenia (gyros, bazalka, kari a trochu chilli). a keď je, tak buď nejakú pikantnú salámu alebo obyčajnú šunku.
Ja si tam vždy dám to, čo nájdem v chladničke. Ale musí tam byť syr, to je základ. A potom iný syr, zas ďaľší syr, šunku, kukuricu (tá ale rada vypadáva), olivy, atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alebo: sunka, apetito syr, maslo..
alebo: parky nakrajat, kecup, maslo, syr...
a môj brat si do toho napr. vždy ondí nutelu
- šunková saláma
- malokarpatská saláma
- kúsok syrokrému
- pásik syra
- mesiačik rajčiny
- pásik papriky
- a kopec cibule
Je to vý-bor-né. Bez salámy som to neskúšala, ale možno je to tiež fajn, určite to skús!!
Ja by som si dala šampiňóny a syr.
ak nepokladáš rybu za mäso, tak tuniak s cibuľou
Ehmmm skús že dáš si maslo a džem do toastovača a potom namáčaš v horčici mmmm ....