ked ste sli prvy krat na strednu, tak ste sli s nejakym kamaratom ako do triedy alebo sami?? lebo ja to mam dnes za sebou a bola som sama.. bol to divny pocit pozerat sa okolo a nepoznat nikoho .. ale zvyknem si teda dufam heh
no ja som dnes bola na novej skole,v triede som s kamoskou ale uz pozname vsetky baby aj par chalanov teda skoro vsetkych a su v pohode,normalni kamosi a aj radimaci su v pohode straasne v pohode
Ja som sla tiez sama na strednu a nelutujem priznavam ze prvy tyzden bol tazky a strasne som sa bala ale bola to sanca spoznat uplne novych ludi a najst si novych kamaratov.Proste zacat od zaciatku
Pre mňa to nie je ani tak dávno,presne pred rokom som šla do novej školy s tým,že tam poznám pár ľudí.Do triedy som sa dostala s jednou známou z bývalej školy,akurát z inej triedy bola.No nejak nevychádzame spolu a bola som odkázana sama na seba... myslím,že nie je taký problém sa skamarátiť s ľuďmi,hlavne ak aj ostatní sa cítia stratení a nikoho nepoznajú.Neboj sa,všetko pôjde fajn,len sa treba usmievať a byť priateľská
ja v tej skole poznam ludi ale iba zo starsich rocnikov .. dufam ze zapadnem a bude to ok .. v tychto veciach premyslam vzdy strasne negativne neviem preco a myslim si ze nezapadnem alebo co .. nemozem si pomoct..ale musim sa normalne spravat.. hore hlavu nic nedeje predsa
Samozrejme že sám. Tiež som sa vtedy len na ostatných len pozeral a bol som posratý že čo to je. A som spokojný pretože v celku v krátkom čase sme sa celá triede dobre zoznámili.
vjes podla mna to mas riadne super ze si sla sama a nikoho tam nepoznas ...lebo si mozes vybrat kamaratov ak ces len ty ...ja som tam sla z kamoskou a ona odomna ocakavala ze teaz budem sedet a bavit sa len z nou a z nikym inym ...a to mi dost vadilo ---a ty to mas riaaaaaaaaaaaaaaaaaaadne super ..tak si to uzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vyhodil som odtial druhu stolicku a roztiahol som sa po celej lavici