No ale len tak - stretnúť, pokecať, prejsť sa... a tak. Veď vyzerá na celkom zlatého chalana tak prečo nie? ...ale žiadne posteľné scény (aspoň hneď na začiatok nie )
@snehovavlocka Tak to je vsetko bezpecnejsie, ako obracat sa s poziadavkami na raketoplan na mna . (Teda aby sme si rozumeli, viem, ze to nebolo mierene priamo mne, ale aj vsetky moje kontakty sa tocia dost daleko od tejto sfery, nuz...)
@flussica hej, je to iné ako zostrojiť bobovú dráhu, takže rozumiem, je to iný level a prestaneme snívať, tigerrr (prepáč, môj nábeh na záchvat sa upokojuje niekde nad dúhou)
@snehovavlocka Pri Tebe a nemusieť? Blázniš? Veď by to vyzeralo, že mi vôbec nezáleží na Tvojom názore na mňa a to predsa nie je pravda. A preto sa treba pretvarovať, ako sa len dá )!
No práve. Tak ja to nebudem riskovať (a ostatne, ak Ťa to nenapáli, tak sa mi ani neoplatí podpichovať - to potom nie je také zábavné .
Práve dávali nejakú reportáž s raketoplánom, ale už si to asi nestihla.
@snehovavlocka (No dobre.. vieš, že si taký malý, príležitostný zákerák ?)
Nie! To by som si nedovolila. (Len sa mi ešte nedostalo odpovede na význam Tvojho komentáru, tak som mala dilemu, či to akože óha=dobre, flussica, dobre, alebo óha=psychopat ...!)
Pod masku? Myslím, že už viac ráz som sa prezradila - keď človek nechce, aj pravdu povie. A ustavičná sebakontrola? To je neskutočne náročné, ver mi - ani ja nie som ešte zďaleka majster .
Tak fajn. V tom pripade to zrejme nebolo nijako dolezite . (Casto si /ne/pamatas svoje sny?)
"..aj pravdu povieš?" Hm.. môže byť. Hoci dnes sa cítim celkom oceľovo .(Fuu.. mohla som tam dať ypsilon? No dobre, koniec pohorsovania sa. Ospravedln uletene pismenko.)
To možno, ale do istej miery je zmysel pre nereálnosť psychickou záchranou v krutých časoch skutočnosti . Teda pokiaľ sa do toho snenia nepoložíš natoľko, že pred prechodom pre chodcov zatváraš viečka .
Tak si prosím adresu . (No nórmalne, ťažke zatvórky, ne, more?)
@snehovavlocka Aale Ty píšeš zašifrované múdre vety! Ja iba kopírujem myšlienky z kníh .
Tak to je asi v norme . Ja mám v takých prípadoch tendenciu od toho miesta čo najrýchlepšie utekať, lebo keď som bola menšia, všetko zlé, čo sa v škole udialo, sa hodilo na mňa . Dokonca po čase už aj to, za čo som absolútne nemohla - no chápeš to ? (Ja hej.)
@snehovavlocka To pochybujem - veď pozorní tohoto sveta mi povedali, že si vraj (citujem) mrte inteligentná (koniec citácie; žiadne pravopisné ani iné chyby sa vo vete nenachádzajú), takže ich slovám bez námietok dôverujem.
Neviem, naozaj neviem ... (Ďalšie príhody na vyžiadanie v súkromí.)
@flussica pokiaľ máš záujem, môžeme niekedy zopakovať a ak máš dobrú výdrž, kľudne aj do rána bieleho pre mňa za mňa aj zoči (voči) vypchatým zverstvám
@snehovavlocka (počúvaj, toto už dávame Bluepanterovi naozaj zasadnú zámienku k tomu, aby bol podozrievavý a tvrdil, že neviemčo..veď vieš, čo .) No ale bojím sa, že takú výdrž istotne nemám a najmä mám takú mamu, čo by mi to radikálne zatrhla - v tieto dni som tu ostávala tak dlho iba preto, že sa mi podarilo ukoristiť notebook a prepašovať do mojej izby .
ty si niekedy nejaké zviera poslala dať sa vypchať ?
@snehovavlocka (Zdá, ale keď si vezmeš, prakticky sú to len dve diskusie . A ostatné dve minulý týždeň a ostatné.. no, ale nebudeme zachádzať do podrobností.)
@hluzar / @zajko30 Prečo? Veď je to čisto logické. Tieto tu ženy? No, ak by som na ne omylom narazil tak môžme spolu hodiť reč. Mužské hviezdičky... čo si budeme nahovárať, všetci sú chorí slávou a normálny človek už pre nich neznamená nič viac než kurvu na lacný sex. Akurát Bieber je (resp. vyzerá) ako taký naivný hlupáčik, takže s nim by to "niečo" nemuselo nevyhnutne končiť videom na gaytube.
@druheja Sokoval v zmysle prekvapil ale nemam proti tomu nic. Ja praveze Bieberovi drzim palce aby ho ludska obmedzenost nezlikvidovala ako napriklad Mc. Calcina a mnohe ine mlade hviezdy.....
Dolezite je, ze najvacsim dokazom cokolvek je , ak to funguje. Ak nieco funguje, vtedy to prestane byt vecou nazoru.
Keby si Biebera nekupovali , nemal by uspech. Je uplne jedno kolko ludi na neho nadava.
Ze je idolom pre 12 rocne dievcata ?
Ok
Pytam sa: A co je na tom zle ?
Pokrytectvo je irelevantne. Nepodstatne. Nemohuce a neskodne. Staci ho len ignorovat.
Otazka je, ci to ten chlapec chape a ak nie ci to dostatocne skoro pochopi. Pretoze ak nie , moze sa raz z uspechu stat zaroven najvacsi problem jeho zivota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
po 2. tú polku čo poznám, tak s tou by som nechcela mať nič spoločného
(ROFL)
Taylor Momsen
@flussica ak by sa podarilo spojazdniť loď, to by bolo len veľké bonusové plus!
Tom Felton ˇˇˇˇ
@46 (ja to vidím aj tak, ani som si nevšimla preklep)
@47 víťaz dňa
Vazne to vidis? Vlastne hej. Tak o to lepsie, teraz akoze mozem s radostou a plnym homorom komolit Tvoje meno, ako sa mi zachce? Yyyyyyabadaba.. du?
ak ti to spraví radosť ale je väčšie riziko, že mi to unikne, ak tu dlhšie nebudem
No práve. Tak ja to nebudem riskovať (a ostatne, ak Ťa to nenapáli, tak sa mi ani neoplatí podpichovať - to potom nie je také zábavné .
Práve dávali nejakú reportáž s raketoplánom, ale už si to asi nestihla.
bohužiaľ, od teba nie. ale tak, nikdy nevieš, no potom by to na smiech asi nebolo
och, kde?
No veď práve. Ja si Ťa nechcem pohnevať - to by bolo na.. sanitku, óha .
Na markíze vo večerných novinách to bolooo..
@54 > A paci sa Ti predstava, ktoru Ti ponukam ?
teraz sa mi vysmievaš?
jáj, to nepozerala som. a kam išiel?
Myslíš, že vidím aj pod ňu?
Nie! To by som si nedovolila. (Len sa mi ešte nedostalo odpovede na význam Tvojho komentáru, tak som mala dilemu, či to akože óha=dobre, flussica, dobre, alebo óha=psychopat ...!)
» www.sme.sk/c/3772100/start... - niečo takéto .
Pod masku? Myslím, že už viac ráz som sa prezradila - keď človek nechce, aj pravdu povie. A ustavičná sebakontrola? To je neskutočne náročné, ver mi - ani ja nie som ešte zďaleka majster .
dám ti vedieť, nie si psychopat
no, teda toľko informácií pokope som už dlho nevidela
pokračovanie nabudúce...
To je radostná správa, cha.
Na noc som Ti nechcela posielať ťažké články .
Kedy bude nabudúce (<- jeden smajlík pre potešenie)?
MM fanclub!
Ktoré z toho?
hej, ešte by som mala divoké sny...
keď sa zlepšíš (vďaka ) )
No, myslela som to druhe. Ale ked tak uvazujem, plati to rovnako i na to prve .
Teraz boli iba uletené ?
(*Najprv som čítala "zlepíš" a čudovala som sa, prečo my to nedávalo zmyseľ .. V čom? V nabudúcovaní?
oh Stewie
no ani neviem
nerozpadávaš sa? keď sa prezradíš
@68
Tak fajn. V tom pripade to zrejme nebolo nijako dolezite . (Casto si /ne/pamatas svoje sny?)
"..aj pravdu povieš?" Hm.. môže byť. Hoci dnes sa cítim celkom oceľovo .(Fuu.. mohla som tam dať ypsilon? No dobre, koniec pohorsovania sa. Ospravedln uletene pismenko.)
ako kedy... niekedy v nich pokračujem aj po prebudení
Daj aj mne z toho. (kam? hádam nie do "hoci")
Tak to ano, ale to je uz trochu ina sfera .
Chces? Len neviem, akym sposobom Ti to dorucit. (takéto ťažké zátvorky mi na noc nedávaj, to už nezvládam vstrebať
trochu, ale nereálne je to tak či tak
to je jedno, hlavne čo najskôr (aké ťažké?
To možno, ale do istej miery je zmysel pre nereálnosť psychickou záchranou v krutých časoch skutočnosti . Teda pokiaľ sa do toho snenia nepoložíš natoľko, že pred prechodom pre chodcov zatváraš viečka .
Tak si prosím adresu . (No nórmalne, ťažke zatvórky, ne, more?)
(a že kto komu píše múdre vety)
Nezatváram, minule som ich otvorila ešte viac, keď na križovatke bola búračka zdemolovaného auta a polišov...
nakreslím ti mapku, s tými mi to ide
Tak to je asi v norme . Ja mám v takých prípadoch tendenciu od toho miesta čo najrýchlepšie utekať, lebo keď som bola menšia, všetko zlé, čo sa v škole udialo, sa hodilo na mňa . Dokonca po čase už aj to, za čo som absolútne nemohla - no chápeš to ? (Ja hej.)
Áno, chceem !
čím si si to zaslúžila?
máš ju mať
Neviem, naozaj neviem ... (Ďalšie príhody na vyžiadanie v súkromí.)
Už tam budeeem?
(radšej)
ešte chvíííľu
(Radšej .)
P!
pri nom vzdy lutujem, ze uz mam Lacka
ty si niekedy nejaké zviera poslala dať sa vypchať ?
Aj dnes, že sa nehanbíš!
Ráta sa zviera v zosobnenom význame?
Nooo (a keby si teraz videla, ako mi žiaria oči a akým potmehútskym šeptom by som to bola povedala, keby som nepísala.)..
Personifikuješ ?
hahaha
s radosťou
Slava v tak skorom veku je velmi nebezpecna.
Keby si Biebera nekupovali , nemal by uspech. Je uplne jedno kolko ludi na neho nadava.
Ze je idolom pre 12 rocne dievcata ?
Ok
Pytam sa: A co je na tom zle ?
Pokrytectvo je irelevantne. Nepodstatne. Nemohuce a neskodne. Staci ho len ignorovat.
Otazka je, ci to ten chlapec chape a ak nie ci to dostatocne skoro pochopi. Pretoze ak nie , moze sa raz z uspechu stat zaroven najvacsi problem jeho zivota.
vieš čo? kašli na to..