takze baby, potrebujem poradit ohladom starostlivosti o vlasy,ktore su prirodzene vlnite ,a e su dost ponicene a vysusene castym zehlenim.....Vlasy uz moc nezehlim a xcem sa vratit ku krasnym vlnitym. Preto sa pytam co pouzivate, aku kozmetiku aby ste mal
boze moj, zase ty? no ved fajn..uz som sa dala ostrihat ale stale to nie je ono....ja mam celkovo vlasy take suchsie...tak to sa budem stale strihat ci co? potrebujem na to vhodnu kozmetiku...nemas nejaky takny typ? okrem cerstveho lajna teda
vsade odporucaju olivovy olej na regeneraciu a lesk, lenze ten ma molekulu vacsiu ako otvory vo vlase takze vlasy len zamasti, ale inak pocula som uz aj o zihlavovom odvare aj ked neviem aky by to malo mat ucinok, najlepsie je ked si kupis kvalitny regeneracny sampon a masku ktorych je hrozne vela, napriklad aj ten gliss kur, ten moze byt, a ziadny fén ani farba na vlasy aspon pokial sa vlasy nezobudia k zivotu
V prvom rade nečesať, nefénovať (ostanú chemlónové), nechať voľne uschnúť, a ak sú polovlhké naniesť na ne nejaký vosk, gél a len tak ich rukami pomačkať a vytvarovať
@orangebreeze kolko trvalo kym si dostala rozum a prestala si si zehlit vlasy?
okrem toho, ze sa zehlenim nenormalne nicia, tak vlnite vlasy...myslim tym prirodzene vlnite, su ovela krajsie. osobne nechapem baby, co si dobrovolne nicia tak pekne vlasy.
vidis to...rovnaky problem...vlnite vlasy su fajn ale moje vlny vizeraju hrozne neupravene a pestovane vizerali len rovne...ibaze to stale nejde! preto som vymyslela SUPER patent ale ti ho NEPREZRADIM!haha disappointed:lebo by si sa mi smiala)
Ja mám neposlušné kučery.. a nedávaj si strihať ofinu.. jedine dať trochu dopostupna pri tvári ale inak fakt nie ja mám ofinu a mám tým len robotu a aj tak to nevypadá dobre tak si musím dať sponky.. a používam loreal paris ružový. šampón, balzam, a potom ešte aj gél na polosuché vlasy.
no ono tomu pomôže najmä čas ja som mala tiež zničené vlasy, musela som počkať, kým sa mi obnovili - mne to trvalo asi rok a pol, ale tak ide aj o to, ako rýchlo ti rastú a samozrejme ten kratší strih... ja som musela ísť fakt dosť na krátko... našťastie mne veľmi rýchlo rastú vlasy... ale úprimne, takýmto všelijakým kúram neverím, ja som vždy na vlasy používala len šampón a výnimočne kondicionér - až keď sa mi náhle ich stav zhoršil (dostala som alergiu na žihľavu a používala som žihľavový šampón), ale chcem tým proste povedať, že na vlasy netreba neviem aké špeciálne vodičky a masky, ale takisto ich nežehliť, fénovať teplým, nie horúcim vzduchom, žiadne tužidlá a sprostosti a potom sú vlásky zdravé a lesklé (kým som si vlasy neprefarbila, mnohí mi závideli ich lesk) a napríklad sa mi ani vôbec neštiepia... no ak kúra, tak odporúčam dixi. to je jediné, čomu verím...
ale inak, tiež je dôležité a mne to veľmi pomáha, keď máš aj ty k svojim vlasom dobrý prístup, nevravieť si, aké sú zlikvidované a škaredé, ale práveže im v duchu vravieť, že sú krásne, zdravé myšlienky majú veľkú silu
#22 jo jo zakon pritazlivosti na co myslis , to sa bude diat ...hahah no bodaj by to fungovalo ja som si objednala rada z Matrixu na vlnite vlasy, mozno to pomoze..neviem, ale moja kadernicka pouziva len tu kozmetiku je to sice drahsie , ked xces sampon, balzam. masku a nieco na kucery....ale zas videla som aj drahsie .. Inak s tym odrastenim je to pravda, lenze ja mam take vlasy , ze mozem ich strihat kolko xcem, stale su rovnake...myslim kvalitou...asi je to v genoch ...lebo vsetci mame take vlasy....mne fakt pomoze iba ak si umyjem nejakou kvalitnou kozmetikou...no nic,,,vyskusam ten Matrix a dam echo aj ked myslim ,ze po prvom umyti sa vysledky hned nedostavia....ale ba prd dostavia a dostavia
@peter_piper No trvalo mi to dost dlho,ale poxop...puberta je puberta...ked sa kazde rano prebudis s bombou na hlave a mas moznost mat pekne rovne uhladene vlasky ides do toho.... no len ma to svoje negativa no xvala bohu poxopila som ,ze v mojom pripade je lepsie vlnku podporit ako ju vyrovnat...sice az v dvacke, ale predsa..
@bluepanter@fxx oou dakujem asi sa zacnem cervenat a to si ich len umyvam samponom raz za cas kondicioner a hociaky gel si tam supnem
@Orangebreeze sampon - Gliskur azia (taky hnedy) ale ked neni tak hociaky
kondicioner to len malokedy ale ked už taky tiež ten isty gliskur
a gel aky len najdem umyjem si vlasy očešem kym su ešte mokre votrem gel a ked uschnu ešte raz trocha gelu nech sa lesknu a mas to len si ich nefenuj to budes jak po kopnuti elektrinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
okrem toho, ze sa zehlenim nenormalne nicia, tak vlnite vlasy...myslim tym prirodzene vlnite, su ovela krajsie. osobne nechapem baby, co si dobrovolne nicia tak pekne vlasy.
aspoň je ním jedinečná
ale inak, tiež je dôležité a mne to veľmi pomáha, keď máš aj ty k svojim vlasom dobrý prístup, nevravieť si, aké sú zlikvidované a škaredé, ale práveže im v duchu vravieť, že sú krásne, zdravé myšlienky majú veľkú silu
@Orangebreeze sampon - Gliskur azia (taky hnedy) ale ked neni tak hociaky
kondicioner to len malokedy ale ked už taky tiež ten isty gliskur
a gel aky len najdem umyjem si vlasy očešem kym su ešte mokre votrem gel a ked uschnu ešte raz trocha gelu nech sa lesknu a mas to len si ich nefenuj to budes jak po kopnuti elektrinou