Okejs, viem, že takýchto diskusii tu už bolo.Po prvé, chcem nejakú aktuálnu odpoveď, po druhé nechce sa mi to hľadať a po tretie pomôžete mi, za čo budete mať dobré plus tam hore, dobrý pocit na srdci a ja Vám budem vďačná. Samozrejme, nájdu sa aj taký od
si daj nejaku sociologiu alebo nieco take, to vystuduju aj 4kari z ucnovky.. ale neviem naco by si sla na taku skolu, ak ta nezoberu tam, kde chces ist, resp co by ta po vystudovani mohlo aspon trosku bavit, tak radsej nestuduj a rob rok a podaj znovu..to je uplny waste jednak statnych penazi a jednak tvojho casu
U nás v TT ťa zoberú bez prijímačiek na MTFku, ale vela ludí odtial vždy vypadne tie školy si tak len nahrabú peniaze, lebo vedia, že polka ludí vypadne
@nOwinOu veď práve to sa mi stálo tento rok, zamerala som sa len na jednu VŠ a nevzali ma i keď som skúšky urobila :/ a teraz zavidim všetkým čo su..atd..ja by som nešla hneď na prvú, vybrala by som si..len si chcem dať takú poistku aspoň na rok ale ďakujem fakt
@schizoofrenik och fakt nie? škoda, asi budem revať..no nič možno sa kvôli tebe špeciálne polepším si ma dal tak dole, že neviem čo povedať.. zatlieskaj si, to je fakt životný úspech uznávam ťa
@drejka počúvaj ma ty, ty expert na všetko v knihách máš napísane všetko podstatné, koľko berú,kedy poslať prihlášku, koľkých berú a áno o ostatných veciach škola informuje po zaslaní prihlášky, alebo je uverejnené že skúška sa uskutoční podľa pokyn a po rozhodnutí dekana..na nete je napísane presne to isté, ako aj v knižke. Dokonca brali niektoré VŠ minulý rok ešte viac študentov ako mali napísane. A prepáč, ja som už prihlášky posielala aj minulý rok aj tento rok. Chcela som vedieť o školách, ktoré brali všetkých, ale to by som bez tohto vedela len v tom prípade keby som na takej škole bola.. Aháááá JA NA takej nie som.. Mám ti k tomu napísať ešte viac, či ma budeš furt presviedčať o svojom? Ty kokos, ale ma učiš same nove veci, najprv google, potom knihy a net wau. Ja som o tom vôbec nič nevedela..
Tvojím správaním a prístupom len prilievaš smetie do bahna slovenského školstva, ktoré je už teraz na smiech a bude ešte viac na smiech ak Ťa vážne zoberú tam kde vlastne ani nechceš ísť.
@mayo uprimne? máš pravdu.tvrdím presne to isté. len som človek, stresant? alebo ako by som to nazvala.. mám strach? preto.ale súhlasim s tým čo píšeš!
@diablo7 no ved to. ja chodim tiez na STU-cku. ..... preto som sa pytala. lebo dostat sa sem dostanes, ale udrzat sa je tazke. kedze oni primaju len kvoli prachom a potom robia pekne sito. cize ked ju to ani nebavi, tak je pre nu zbytocne sem chodit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Svet sa točí okolo peňazí, takže buď zaplať alebo buď ticho.
A vieš ty vôbec čo je to sarkazmus?
Počúvaj, si si úplne istá že chceš ísť na vysokú?
To je fakt sila keď sa človek sarkasticky smeje týmto:
Respect, to sa teda fakt nevidí často, pravdepodobne ťa budem uznávať.
Teda vlastne nie. Nebudem.
najbližšie keď budeš mať riadnu chuť byť sarkastická začni rovno takto a nezaoberaj sa smajlíkmi ktoré vyjadrujú niečo iné
buď na to máš alebo sa na to vyjeb
milujem taký prístup ku škole
nikto nepovedal,že na to nemám. ja len potrebujem mať aj istotu.. určite nepôjdem študovať matiku, len preto že ma vezmu, ked ju neznášam..
je mi jedno kto si alebo čo robíš.
Pointa toho, čo Ti chcem povedať asi asi taká,
že študovať len aby si študovala je:
1) mrhanie tvojím časom
2) mrhanie štátnymi peniazmi
3) hlúposť, hrubého zrna
Tvojím správaním a prístupom len prilievaš smetie do bahna slovenského školstva, ktoré je už teraz na smiech a bude ešte viac na smiech ak Ťa vážne zoberú tam kde vlastne ani nechceš ísť.
Ja nemám ani maturitu, vyhodili ma zo školy za vzorné správanie,
mal som čerstvých osemnásť
a uplatnil som sa aj tak.
Čiže z osobnej skúsenosti Ti môžem povedať, že to ide.
Je to síce peklo občas, ale žijem a som spokojný.
Skús to, chce to kopec odvahy, ale budeš prekvapená sama zo seba.
filip
uvedomil som si že mam rad tvoje komenty nebýt tebe nebýt me