podla mna nezalezi..ved poznam vela dievcat ktore su nadherne s okuliarmi ci bez..a ak je pekna baba a ma skule tak chalan to nejak neriesi..ale zalezi od vkusu
Mám okuliare, ale keď nemusím, nenosím ich... A niektorým veľmi seknú okuliare. Aj babám a aj chalanom. Vyzerajú inteligentnejšie potom a niektorí chalani sú v tom nehorázne sexi.
akože... keď mám čočovky, lesknú sa mi oči jak keby som mala sklenené... fakt, veľmi pôvabné ale veď keď sa dopracujem ku vzhľadu porcelánovej bábiky... tak prečo nie
poviem prikald.. nepozeram slovenske tv a tv vobec, ale napr. ta Mamba z Mr. Bombastik sa zdala byt ok, ale ked si dala dolu tie celne skla, tak omg utekat od nej.. ak nemas co zakryvat, tak nenos
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
btw najtrapnejsie je ked ma dievca na hlave slnecne okuliare len pre image
ale tak normalne dioptrie sa to chalanom nepáči moc si daj šošovky
...to je už vážne poškodená myseľ, keď súdi podľa okuliarov...
no co aspon niekedy posobim inteligente
ja mam doma aj okuliare, ale odkedy mam sosovky, uz sa ich takmer ani nedotknem. sosovky su praktickejsie
Vhodne vybrané rámiky a okuliare vás ešte zatraktívnia
Presne tak, k tomu nie je viac, co dodat
akože... keď mám čočovky, lesknú sa mi oči jak keby som mala sklenené... fakt, veľmi pôvabné ale veď keď sa dopracujem ku vzhľadu porcelánovej bábiky... tak prečo nie