Chcel by som sa s vami podeliť o sadu obrázkov z tejto hry ktorá je podľa môjho názoru naj atmosférickejšia a najviac približuje počasie reálneho sveta
@mysteriousmonkey
Hral som prvé metro, ale atmosféru malá pre mňa lepšiu hra stalker ambient hudba tam pasovala a možno aj preto že to bolo v otvorenom prostredí na povrchu zeme a nie pod ňou.
@Michael760 ...ale to je zmodovaná verzia, nie vanilla, a je trošku nefér to nespomenúť, keď už píšeš post špecificky o jej spracovaní počasia
(každopádne aj vanilkový prvý stalker má brutálnu atmosféru, prišlo mi že veľmi veľká časť z nej je vo zvukoch, zaprvé, a za druhé v tom že ten svet okolo teba autonómne žije, a je to cítiť v tom ako sa správa, nie ako napríklad skyrim so svojimi papundeklovými kulisami ktoré všetky čakajú na to kým sa objavíš na obzore)
@midnight
Však je to zmodovaná verzia Atmosfear 3, ale to nič nemení na tom že to beží na X-ray engine rovnako ako základný S.T.A.L.K.E.R. CoP
Preto som tu dal tie fotky aby som predviedol čo všetko dokázali vymáčať z tak starého enginu.
Skombinovať X-ray engine s Cryenginom3 (alebo 4 ak vyjde) a lepšiu grafiku nenájdete
Pomaly je už aj nemožné nájsť fotky z vanilly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ako tapeta je ten posledný obrázok úžasný odporúčam každému
1:47 moja obľúbená na gitare
Z ambientých je to jednoznačne S.A.D.
To čo som cítil pri prvom hraní tejto hry sa dá len veľmi ťažko s niečim zrovnávať.
A prečítajte si aj knihy metro2033 a metro2034 .
Hral som prvé metro, ale atmosféru malá pre mňa lepšiu hra stalker ambient hudba tam pasovala a možno aj preto že to bolo v otvorenom prostredí na povrchu zeme a nie pod ňou.
(každopádne aj vanilkový prvý stalker má brutálnu atmosféru, prišlo mi že veľmi veľká časť z nej je vo zvukoch, zaprvé, a za druhé v tom že ten svet okolo teba autonómne žije, a je to cítiť v tom ako sa správa, nie ako napríklad skyrim so svojimi papundeklovými kulisami ktoré všetky čakajú na to kým sa objavíš na obzore)
Teraz ho výrobcovia nahradili za survarium (mmofps), je to este len v beta teste
Však je to zmodovaná verzia Atmosfear 3, ale to nič nemení na tom že to beží na X-ray engine rovnako ako základný S.T.A.L.K.E.R. CoP
Preto som tu dal tie fotky aby som predviedol čo všetko dokázali vymáčať z tak starého enginu.
Skombinovať X-ray engine s Cryenginom3 (alebo 4 ak vyjde) a lepšiu grafiku nenájdete
Pomaly je už aj nemožné nájsť fotky z vanilly
» cdn.overclock.net/7/7d/7d75cc58_a...
@michael760 ja som sa učila The Peaceful ending, (ešte jeden Američan spravil na to cover, dosť dobrá vec)
a aj Bioshock má kvalitné soundtracky, keď už sa spomenula aj tá hra