Keď ja som si zrazu uvedomil, že nemám kamarátov.Je krásne počasie a ja sedim doma za PC.Zavolam jednemu kamošovi: ten si griluje, zavolám druhemu:ten je so svojou láskou, zavolám svojej láske a tá je mimo dosahu.
U mna je to podobne.Vsimla som si to hlavne na tom ako sa zmenili naše piatky.Kamoska je s chalanom ktory ju nepusti, druha zase nema náladu, tretia ide do roboty....
No....takze tak. Uz nevymetame bary ale nobl kaviarne..a to mame len 17....asi dospievame co uz
chcela som ist do konca na koncert ale 7 kíl len an nejakeho landu nedam a ani neviem ci sa este daju kupit listky na mieste....tak tu trcim.....a neviem co budem robit
tak vezmi si to tak ze niektori z nas nemaju ani lasku takze si este na tom lepsie heh...a inak hej sedim len pred pc, ale ked ma volaju kamosi von tak vacsinou idem
ja mam opacny problem. som vyslovene spolocensky typ a mam rada ludi a vzdy ich mam okolo seba dost. ale v poslednom case mi to ide na nervy, chcem byt prosto sama. pekne si sadnnut do izby pozret film alebo pustit hudbu a tancovat po celom byte...
Btw presedel som tu cele svoje detstvo (comp mam od 3och rokov) a mam aj priatelku, aj kamosov (par), aj robim vsetko ako kazdy mlady clovek tak problem asi bude v tebe?
Tommyhot napodobne vcerajsi den straveny nad IPSC - 5 hodin v skole za NB, dnes uz tiez par hodin sedim za NB... nastastie za hodinku padam za kamaratmi/kamaratkami do cajovne, trochu od PC oddychnut.
k veci - sa chod sam prebehnut von... popripade, ked uz sedis za pc, tak rob nieco uzitocne... napr mozes nastudovat ako sa instaluje seznamfs a potom mi povedat, ako na to (budes mat u mna pozvanie na kofolu )
Ja momentálne sedím za počítačom ale s úmyslom učiť sa, ale ono je to dosť problém keď sa nedá dostať na stránku kde mám k tomu materiály
A mimo skúškového - na priateľov sa snažím nájsť si čas vždy keď sa dá a naopak viem že mám niekoľkých ľudí pri sebe, ktorí si vedia nájsť čas na mňa (a zase od nich neočakávam zázraky typu že za mnou dobehnú keď ich zavolám uprostred nejakej ich rodinnej akcie a podobne )
A inak tiež trávim veľa času pri PC ale ono je to skôr tým, že keď som sa presťahovala, všetci moji priatelia ostali najskôr na druhom konci Bratislavy a teraz dokonca mimo Bratislavy a ono to nie je také jednoduché s tým cestovaním jedným či druhým smerom...
Sheena: Keď budem mať po skúškovom a nebudeš mať čo robiť - over si či som doma a môžeš si spraviť výlet mimo Bratislavu
hoci som mladsia ako ty teraz tiez prezivam nieco podobne.iked mam chalana a mnozstvo kamaratov.....ale radim ti,neskusaj svoj zial a bolest zapijat alkoholom ani inymi prostriedkami.treba verit,ze raz sa aj na nas opat usmeje slniecko a budeme stastni
hmm tak ja som vždy na compe sem tam odbehnem ale frčí vždy hmm už ma to normlane že drbe hmm konečne prazdniny Blava čaka hmm a tam to je ako odvikacia kura od compu hmm bez netu bez kompu
no u mna to nastastie tak nie je vascinou ja nikomu nevolam..mam kopu kamaratiek a kamaratov, ja len rano cakam, kedy mi zazvoni telefon a viem, ze mam cely den uz takmer za sebou v kruhu kamosiek a kamosov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No....takze tak. Uz nevymetame bary ale nobl kaviarne..a to mame len 17....asi dospievame co uz
myslim, ze takmer u kazdeho taketo obdobie zivota raz pride
(emo?)
chcela som ist do konca na koncert ale 7 kíl len an nejakeho landu nedam a ani neviem ci sa este daju kupit listky na mieste....tak tu trcim.....a neviem co budem robit
Btw presedel som tu cele svoje detstvo (comp mam od 3och rokov) a mam aj priatelku, aj kamosov (par), aj robim vsetko ako kazdy mlady clovek tak problem asi bude v tebe?
k veci - sa chod sam prebehnut von... popripade, ked uz sedis za pc, tak rob nieco uzitocne... napr mozes nastudovat ako sa instaluje seznamfs a potom mi povedat, ako na to (budes mat u mna pozvanie na kofolu )
A mimo skúškového - na priateľov sa snažím nájsť si čas vždy keď sa dá a naopak viem že mám niekoľkých ľudí pri sebe, ktorí si vedia nájsť čas na mňa (a zase od nich neočakávam zázraky typu že za mnou dobehnú keď ich zavolám uprostred nejakej ich rodinnej akcie a podobne )
A inak tiež trávim veľa času pri PC ale ono je to skôr tým, že keď som sa presťahovala, všetci moji priatelia ostali najskôr na druhom konci Bratislavy a teraz dokonca mimo Bratislavy a ono to nie je také jednoduché s tým cestovaním jedným či druhým smerom...
Sheena: Keď budem mať po skúškovom a nebudeš mať čo robiť - over si či som doma a môžeš si spraviť výlet mimo Bratislavu
ja by som zaviedol tyzden po starom bez pocitaca
bez internetu bez TV a vonku z kamaratmi ako kedysi.....
urcite by to len prospelo