Hypofokortexor : to prvé čo som napísal bolo Španielska hra berlínska obrana ale nevieš prečo obrana? veď to je útok na bieleho pešiaka e4 (niečo podobné ako ruská hra)
A ten marshalov utok je aky?
Najkurioznejsiu parti som hral za cierneho proti Sverní gambit to bola pecka
ty kokso. ani som nevedel ze nieco take existuje jak spanielska, talianska alebo ina hra... ja to akurat tak viem hrat. to je vsetko. velmi nevyhravam, moc mi to nejde. premyslam furt, ale nejde to....
Panecku radsej hrajte ako teoriu... Nemal som sajnu aka je Talianska ci neviem aka, ale prve 3 tahy som uz spravil asi vsetky schopne kombinacie. Len uz som ta takej urovni, ze bez knih sa uz neviem zlepsit a knihy zatial nestiham...
Ja som hraval sach len z ocom stale a potom som si pozical knihu o sachu. Ako nic nove som sa nedozvedel akurat nejake zaciatky ktore som uz aj tak z obmenami robil Neviem mna by nebavilo hrat podla predurcenej taktiky. Stale sa snazim daco novy vymysliet :p A hlavne zalezi to najme od toho ako potiahne super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
za cierneho je podla mna uplne pecka ked sa hra Španielska hra a prejde do Marshalloveho utoku
a este mam rad za cierneho ked protihrac zacina s damskym pesiakom
1.e4 e5
2.Jf3 Jc6
3.Sb5 Jf6
Talianska je
e4 e5
Jf3 Jc6
Sc4 Sc5
A ten marshalov utok je aky?
Najkurioznejsiu parti som hral za cierneho proti Sverní gambit to bola pecka
a na d4 je podľa mňa najlepšie hrať d5... veď na nete si nájdi teóriu, je jej fakt veľa a zlepší to tvoju hru, teda ak sa ti to chce učiť
raz ma porazilo male decko v 3-4 tahoch. no hruza