Minule som tu písal že ako som sa rozhádal s kamarátkou (fórum : Pre milovníkov románov) a píšem znovu pretože nastala zmena v jej správaní. Aj keď sa síce stále nerozprávame prestala sa mi oblúkom vyhýbať dokonca sa drží v mojej tesnej blízkosti (sadá s
@midnight vážne som to myslel. No to máš recht situácie okolo vzťahov riešim radikalnymi spôsobmi. Ak sa uráža na blbotinkach tak nech sa nerobí že je kamarátka/priateľka.
@emeron
1. nehádam sa, ale to že nevieš rozoznať rozdiel je tvoj problém.
2. z komentov čo tu sú je môj najhodnotnejší, odpovedá ti najserióznejšie, a obsahuje najkľúčovejšiu a najdôležitejšiu radu, ktorá je priamou odpoveďou na tvoju otázku a jedinou ktorú potrebuješ. ale to že to nevieš rozoznať je tvoj problém.
@midnight nechaj to tak poznám ťa už dosť dlho na to aby som vedel čo si zač. nikdy som nemal rád tie tvoje priblble múdrosti. načo radiš keď sám celé dni vysedavaš za počítačom a napchavaš sa lupienkami. potrebujem radu od niekoho kto chodí medzi ľudí a má skúsenosti vo vzťahoch so ženami. radšej nedostať žiadnu odpoveď ako blbú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tohto sa asi drzi aj tvoja kamoska a pravdepodobne ta v blizkej buducnosti poboda nozom do krku
(kontext nemám, predošlú diskusiu som nevidel ani sa mi nechce)
...seriously?
ak sa tú otázku pýtaš naozaj vážne, tak zlé, hlavne pre ňu.
(a nehovor mi že človek ktorý potrebuje explicitnú odpoveď na to či je dobré alebo zlé mať autoritu, nie je hlupák)
1. nehádam sa, ale to že nevieš rozoznať rozdiel je tvoj problém.
2. z komentov čo tu sú je môj najhodnotnejší, odpovedá ti najserióznejšie, a obsahuje najkľúčovejšiu a najdôležitejšiu radu, ktorá je priamou odpoveďou na tvoju otázku a jedinou ktorú potrebuješ. ale to že to nevieš rozoznať je tvoj problém.