nech si pisu tak, ako chcu, podla mna, kym nepropaguju fazismus a podobne, nema to komu co vadit. obuvam sa ja do niekoho za to, ze nie je schopny pochopit, ze nominativ pluralu muzskeho rodu je makke i na konci slova?
@frez len tak z haluze si kukaj kraj odkial pochadzaju ludia zakladajuci taketo diskusie 80% zo svidnika neviem ci nahoda alebo tam ziju fakt len takyto ludia ( vzdy pozeram vek a obec )
poznala som 30 ročného muža, ktorý nemal od takéhoto štýlu písania ďaleko... je to choroba nesmierneho rozsahu. Ale keď sa ti to nepáči, ignoruj to, nie sme náhodou v slobodnej krajine, kde sa každý môže prejavovať (takmer) podľa svojej ľubovôle?
takto je aj dost profilov na pokeci vypisanych a obcas sa to aj tazko cita ale toto vacsinou robia 14 rocne deti. A este naspulena huba na fotke s mobilom odfotena pred zrakdlom, no hruza
Tiez mi to vadi, je to neprehladne. Takisto mi vadia rozne kratky, napr. OMG, ASAP, IMHO, BTW a podobne. Potom odpisujem ich stylom. PNTD-pis normalne ty deges, NJCH-nepis jak chuj a podobne. Az vtedy to ludom dojde...
no konecne ma niekto rozum!!!aj mne strašne lezú na nervy tie štýly písma"pubišov", ktorý majú neustále prst na tlačítku caps lock, medzi ich najfrekventovanejšie písmená patria Q, X, W, a maju vlastny "cool" jazk, ktorému nrozumejúani oni sami...
Myslím si,že sa tu viaceri zhodneme. Ako "pubišky" sa fotia v podprstene pred zrkadlom a hneď to dávajú na pokec,aby starí uslintaní úchyly sa urobili na hentích fotkách ! Brutal Trápne.
Grcať mi s toho ide avšak Caps Lock je pre nich Zázrak
a pre slecnu, ktora ju zalozila. aj ty mas na picu slovosled a chybaju ti ciarky a nikto tu do teba nepicuje (i ked som si neprecital vsetky prispevky). takze vymaz diskusiu, a ak sa to neda (neskusal som to), tak popros tomasa
@blacktears keď ti nevadi to sTrHašŇééPheCkHa PíSSmhO, tak ti nemože vadiť tato jedna chyba (ktora je v mojom pripade veľmi zriedkava) ... a veta "ja, ze vypinas" nie je veľmi spisovna, nepišeš za bodkami veľke pismena a bodky vynechavaš... Je lepšie mlčať a byť považovaný za hlupáka, ako prehovoriť a potvrdiť túto skutočnosť!
@filipkoo mne ta chyba nevadi, ale ty tu picujes pisania. a co v tej vete nie je spisovne? chyba jej podnet, ale slova su gramaticky spravne napisane. mas pravdu, ze nezacinam vety velkym pismenom, nerobim to preto, lebo som zvyknuty na word, ktory to robi sam. a bodky za vetami davam, ak za tym nasleduje dalsia veta
@blacktears to pismo je otrasne ... neda sa čitať ... to nie je slovenčina, keď už sa tak staraš o vIpinam a vYpinam tak by ti malo vadiť vHiipHiNááááám ... je to totiž veľmi podobne!
@filipkoo ale mne nevadi ani tvoja chyba. mne je uplne u riti, ze ako pisete.
a ja si nepisem a ani v mojom okoli nikto nepsie tym stylom pisma, takze ma to vobec neobtazuje. a ja stale dufam, ze ti ludia, co tak pisu z toho casom vyrastu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a čo s tým má robiť?
nikto ta to nenuti citat.
nech si pisu tak, ako chcu, podla mna, kym nepropaguju fazismus a podobne, nema to komu co vadit. obuvam sa ja do niekoho za to, ze nie je schopny pochopit, ze nominativ pluralu muzskeho rodu je makke i na konci slova?
Trápne, trápne, trápne! Ešte viac, ako to písmo.
ASAP používajú aj rôzne firmy pri najímaní ľudí, je to medzinárodne uznávaná skratka, keď sa s tým nevieš zmieriť, tvoj problém...
ak si chcela poukázať na to, že ty thaKtO NepIsHes tak je to trápne... a tí čo píšu pomocou Caps Lock ta im to niekedy dôjde, že je to hrôza....
Grcať mi s toho ide avšak Caps Lock je pre nich Zázrak
a toto je dalsia diskusia bez zmyslu
a pre slecnu, ktora ju zalozila. aj ty mas na picu slovosled a chybaju ti ciarky a nikto tu do teba nepicuje (i ked som si neprecital vsetky prispevky). takze vymaz diskusiu, a ak sa to neda (neskusal som to), tak popros tomasa
a nezda sa mi, ze ja by som zo seba robil hlupaka
a ja si nepisem a ani v mojom okoli nikto nepsie tym stylom pisma, takze ma to vobec neobtazuje. a ja stale dufam, ze ti ludia, co tak pisu z toho casom vyrastu