Cafte.....dlhsie som si pisala s takym jednym chalanom. Nedavno priznal ze je do mna az po usi, mimochodom ja tiez....ale ma to jeden hacik, ja byvam v cadci a ona v kosiciach....co dalej? Vztah na dialku? Vdaka za kazdu radu...
Ps. sorac za gramatiku...
to musite vy vediet ci mate moznost sa stretavat a ako casto a tak.. ak by napr nebol problem ze by jeden z vas chodil k tomu druhemu na vikendy tak v pohode podla mna.. inak neviem no. pozerala som ze je to 4 hodiny vlakom, to sa podla mna da ak mate moznost byt spolu viac ako na den
Však sú prázdniny a ak vieš že to neni nejaky idiot tak prečo nie choď vlakom za ním a uvidíš .. ale radšej zober so sebou aj kamarátky a urobíte si menší výlet
Vzťah na diaľku funguje, ale v prípade, ak nemáte veľa príležitostí na stretávanie, tak by som do toho asi neišla. Je to ale veľmi individuálne, musíte sami zvážiť, či to viete prekonať alebo nie, v tomto je ťažko radiť.
Podľa mňa totiž Čadca a Košice nie je vôbec zlá kombinácia. Dopravíš sa do Žiliny a odtiaľ relatívne rýchlo do Košíc vlakom. Na otočku to asi moc nebude, ale dva víkendy v mesiaci by som si tak vedela predstaviť, čo ale samozrejme záleží od vašich konkrétnych možností...
zavisi od toho, ake mate plany do buducna asi... lebo chvilu sa to vydrzat da, ale nejako dlhodobo...
ak chcete ist napr. na vysku do rovnakeho mesta, alebo nieco, tak by to mohlo byt v pohode, ale takto cez net, neviem... proste sa mi zda, ze tak poriadne ani nemas moznost spoznat toho cloveka, vidiet ako spontanne reaguje a tak
ale teda, hlavne sa stretnite ak ste sa este nie a uvidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mňa už na také niečo nikto nikdy nenahovorí :letim:
Podľa mňa totiž Čadca a Košice nie je vôbec zlá kombinácia. Dopravíš sa do Žiliny a odtiaľ relatívne rýchlo do Košíc vlakom. Na otočku to asi moc nebude, ale dva víkendy v mesiaci by som si tak vedela predstaviť, čo ale samozrejme záleží od vašich konkrétnych možností...
ak chcete ist napr. na vysku do rovnakeho mesta, alebo nieco, tak by to mohlo byt v pohode, ale takto cez net, neviem... proste sa mi zda, ze tak poriadne ani nemas moznost spoznat toho cloveka, vidiet ako spontanne reaguje a tak
ale teda, hlavne sa stretnite ak ste sa este nie a uvidis
Tiež mam na diaľku, len bližšie ako ty .
.. PB - RK