viacfarebneém vlasy su preste super...ale teraz zasa nemyslim vsetky odtiene ruzovej na jednej hlave...napr. hneda CERVENA oranzova s ciernou kdo videl nazivo niekoho s podobnymi vlasmmi DDjuchuuu
hej suhlas ja som mala asi tiez pred rokom take do cervena a teraz mam mix hnedej,ciernej a zvyskov z tej cervenej ale prvy krat mi cierna chytila na tyrkysovo,ma skoro porazilo
Ja mám červené vlasy z 90%, zvyšných 10% je mojich hnedých, lebo podľa mojej mamy nemôžem mať celú hlavu červenú I ked tá červená má z pôvodnej kriklavo červenej nádych do ružovo-bordovo-červena
ja som si tiež hlavu nafarbila na červeno ....mala by to byť intenzívna červená ale už je to vymyté ....a ešte mám vytiahnutých pár prameňov peroxidom tak si na to s času na čas jebnem červené tužidlo, ale už to mám asi také tri centimetre vyrastené takže to vyzerá hrozne
ja som mala raz tak, ze mala som svoje prirodzene blond, zo spodu som mala nafarbene na tmavohnedo a tamvohnedo som mala este aj ofinu a vlasy okolo tvare. a na ofine som mala este taky kriklavo cyklamenovy melir.
alebo som mala raz svetlorysave vlasy tiez s ruzovymy pramienkami.
a teraz mam taku divnu farbu do cervena. na celej hlave. foto v albume
ja mam momentaalne vlasy v tejto zostave: spodok fialovy, vrch cerveny a ofina kriklavo ibalginovo ruzovaa ...ale bohuzial mi taa ofina uz dost vybledla, takze uz je skor takaa zlto-oranzovaa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A naspodu mám taký jeden tmavofialový pramienok, ktorý bol výsledkom myšlienky "ktovie, ako by to vyzeralo"
alebo som mala raz svetlorysave vlasy tiez s ruzovymy pramienkami.
a teraz mam taku divnu farbu do cervena. na celej hlave. foto v albume
a tiež som raz mala aj číro. ofinu zelenú, modrú, ružovú, blond... a rôzne farby