neviem kolko som ja mala na prvy krat.. predavkovat sa tym nepredavkujes, ale par kamosov bolo vydesenych este niekolko hodin po skonceni stavu (ktory trva asi 5 minut . je to dost individualne, snad si uzijes
Predávkovať sa síce nedá ale budeš mať veľké halucinácie, ktoré môžu spustiť vrodenú psychickú poruchu o ktorej možno doteraz ani nevieš že ju máš... a to nielen hríby ale aj iné tvrdé drogy sú nebezpečné!!! Radím ti jeb na to!!!
ja som mal na prvykrat 20 extrakt a bola to sila ako svina, ten 60x by som si nedaval, lebo ti zajebe ale vopred ti hovorim, ze to nieje droga pre srandu ako trava... skus to iba ked z toho nemas strach
Neviem co myslis pod tym ze 60x. Myslim ze je to nebezpecne,pretoze posobi to na organizmus ako droga a clovek pod vplyvom drog moze sposobit hocaku kokocinu
A skusal som to 2x a bolo to super,neviete to niekto zohnat ? .-D
dása to zohnat po nete .. ... a je to legálne.. zatial ešte som ju nemala, ale može to byt haluz, kamarát si objednal za 10 eček.. ale kolko toho to ti povedat neviem... rada by som to skusila ale bojím sa trochu stavov... že aké to bude lebo fakt toto je brutal .. jeden kamarát si dal ..a 20 minut behal v nejakm obraze čo mali v izbe a nevedel z neho víst von potom sa zobudil ... druhemu kamarátovi z toho tak trochu preplo... nikdy nemožeš vediet ako to dopadne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
závisí to od zapaľovača.
@acvd43xa7w i ty, brutus????????
inac dost slusne stavy z toho mali, brutalne halucinacie, jeden sa chcel zabit este polroka potom
radsejzried dacim
A skusal som to 2x a bolo to super,neviete to niekto zohnat ? .-D