nemám s tým problém, väčšinou chodím sám aj niekoľkodňové festivaly nemám problém byť sám minulý rok som prežil celú pohodu sám a neviem si to vynachváliť
Ja bych išla aj sama len moja paranoidná mater ma nechce pustiť. Preto si potom občas pripadám, že tých ľudí, s ktorými idem, otravujem, pretože samozrejme, nikto nemá rád takú hudbu ako ja
Zalezi aky koncert. Casto nechodievam ale bola som uz parkrat na koncerte beneficnom, ekumenickom ci na koncerte vaznej hudby a velmi som si to uzila hoci som bola sama.
bola som raz sama na horkyze, Wilkinson, DJ Fresh aaa uz si viac nepamatam ale ak sa podari,tak pojdem na Leningrad mozno sama,ak nebude nik chciet ist takze chod do toho!
Niekedy radšej sám ako s niekým, záleží od toho, či z toho parťáka nemáte nejaký polosamostatný prívesok. Inak som často taký festivalový samostatný moták
Bola som parkrát, ale teda kamoš hral na bicie a mal tam takú veľkú partiu, ktorá sa ma ujala, ale išla som tam sama. A užila som si to, lebo kamoška, s ktorou som zväčša chodievala aj tak so mnou skoro nikdy neskákala vpredu a ja tam samozrejme musím byť, takže to až taký rozdiel nebol - keďže som aj tak len hopsala pod pódiom ako zmyslov zbavená na Nirvana revival. Išla by som aj znova, ale teda je fajn mať koncertového parťáka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov