mám taký problém s ktorým si neviem rady. Naši sú strašne konzervatívni, prísni atď. Veď to poznáte . Vôbec ma nechcú nechať samu doma. Myslia si, že neviem čo spravím, že nemám ešte ani 15 a už vôbec nie 18 noo a takto. Napr. teraz ako bu
@iwanushqa noo to netuším .. :/ nikdy som nič hrozné nespravila. A ani teraz sa nechystám mať žiadnu párty a to oni dobre vedia že to ani neurobím. Ja mám už len teraz strach, že by mi otec niečo spravil
myslím že tam chýba tá dôvera.. keď naši išli na dovolenku na také 4 dni do Tatier tak som bývala sama doma (A bolo to supéér) len som chodila spať k babke, no jednu noc ma nechali samu. A potom aj druhú. Ale poviem ti, kebyže spíte s kamoškou samy doma tak by ste mali aj strach sa nezdá ale je to tak, hlavne ked kukáíte také filmy vieš.. a proste to je taký blbý pocit že čo ak vás niekto prepadne nejaký zlodej alebo čo ja viem a neviem... skús povedať kamoškiným rodičom nech sa porozprávajú s tými tvojími
Bál by som sa byť doma 2 dni sám doma, však večer straší. Buď rada, že majú o teba starosť ako by ti dali v takom veku dali priveľa slobody. Potom by si od blbosti nevedela čo s ňou.
prd dôvera alebo čo ..proste máš 14 tak nečakaj zázraky, počkaj si ... mňa mama tiež držala nakrátko pekne dlho ale teraz to mám pekne vynahradené. Jednoducho na to musíš sama dospieť ...
@14 haháá to je dobrý nápad len neviem ako by som im potom vysvetlila, že ako som sa dostala domov, pretože nebývame až tak blízko seba a sama som od neho ešte nešla...vždy ma prišli zobrať naši...a to že ma tesne pred tým než došli naši doviezol dedko..hmm, to by mi asi neuverili
ved mozes poslednu noc byt u neho .. a tak to snad uz by nebol problem sa nejak dostat sama niekam nie? ... ked chces byt sama doma, tak toto by mal byt najmensi problem uz ... no ine riesenie tohto problemu nevidim, ja by som to spravila takto na tvojom mieste asi
@alchemille kristepane... uvedom si, ze nejde o vek ani moj ani jej ale o spravanie "haranta"... ja som nikdy nebol zamykany ani som nemal problem s "bytim sam doma".
@kissmebaby tak tá šanca, to už je potom o dôvere a dohode... Samozrejme, ak o tom rodičia aj tak nebudú chcieť počuť, s tým sa v tvojom veku treba zmieriť... Aj my sme sa museli
Preboha.......co to tu trepete za kraviny co ty jej rodicia chcu aby im do triciatky sedela pri sukni? Ved ludia sa potrebuju bavit uzivat si a to sa s rodicmi neda. Netvrdim ze by si mala chodit kazdy vecer zurovat ale mala by si im dat jasne najavo ze takto nie. Ja nemam rodicov doma skoro nikdy a veru si to poriadne uzivaj. S rodicmi sa treba normalne porozpravat ale nie ako decko ako normalna dospela osoba. Tym sa podla mna vsetko vyriesi.
ked neplanujes robit nic nekale a rodicia to vedia tak nwm preco ti to nechcu dovolit, ja napriklad by som zavolal par notorikov a pili by sme cele 2 dni kebyze idu rodicia prec , ale ked ty nic podobne neplanujes tak nwm kde je problem
@kissmebaby vieš... to je tá životná rovnováha ktorá musí vládnuť svetom.. ty možno nemáš v úmysle podviesť svojich rodičov, ale máš tú smolu, že tvoji rodičia si myslia opak... a zase my´/ja ktorá by som si 5 minút po ich odchode naliala z domácich zásob whisky mojej mamy zapálila si black devilku na balkóne a zavolala všetkým ktorých poznám aj nepoznám, tak také starosti nemám/e. Poradila by som ti, snáď sekať dobrotu pomáhať mame aspoň dva týždne to ťa nezabije a aspoň vytvorí klamnú ilúziu, že si zodpovedná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@15 škoda :/
@21 Skúsim
@23 Noo...pravdepodobne sa budem musieť...
@25 Haháá noo nie, neplánujem takže ani aj neviem v čom je problém
@27 To už nebude ono... Práve to som chcela využiť, že naši budú preč
@kissmebaby vieš... to je tá životná rovnováha ktorá musí vládnuť svetom.. ty možno nemáš v úmysle podviesť svojich rodičov, ale máš tú smolu, že tvoji rodičia si myslia opak... a zase my´/ja ktorá by som si 5 minút po ich odchode naliala z domácich zásob whisky mojej mamy zapálila si black devilku na balkóne a zavolala všetkým ktorých poznám aj nepoznám, tak také starosti nemám/e. Poradila by som ti, snáď sekať dobrotu pomáhať mame aspoň dva týždne to ťa nezabije a aspoň vytvorí klamnú ilúziu, že si zodpovedná...