prosíím neviete ako sa volá taká staršia pesnička.. mala animovaný klip a bol v ňom hot dog a bola to dosť známa pesnička.. (potom sa môže táto diskusia vymazať)...
8Ostatné témy:
Karta Euro 26
Prosím vás čo viete o tejto karte? hlavné aké sú podmienky na jej získanie.. pozerala som aj na internete... ale veľa som sa nedozvedela.. totižto.. naša škola bude organizovať stáž na Malte.. a...
44Podniky:
Kam by ste šli radšej?
- stuzkova
- more
- ine (koment)
6Hudba:
Hľadám pesničku
Snoop dogg... spieva to s nejakou ženskou a v pozadí občas počuť auta.. a sa mi zdá že je to nejaká novšia.. neviete niekto? prosím ...
65Záhady a mýty:
Chupacabra
videli ste to niekto? počuli ste o tom? vraj je to aj v Európe a vraj to zabíja? myslíte si že je to pravda?? treba sa báť?...
6Štúdium v zahraničí:
Spoločné znaky realizmu a literárnej moderny?
...
46Windows:
Vírus
čo viete o tom víruse čo má prísť? lebo kamarat ho zrejme chytil a vraj to ide cez pokec.. viete niečo o tom?...
29Život:
Gumené medvedíky
- Jojo
- Haribo
- iné
- žiadne
19Čo ma nasralo:
Spánok..
už keď je tu reč o tom spanku... čo robíte keď sa vám neda zaspať? lebo mne sa dosť často stáva že si ľahnem do postele a dosť dlho sa tam prevaľujem a...
18Filmy:
Komedie
vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú komediu? alebo aj nejaký dobrý film len nie horory alebo už také veľmi akčné.. hľadala som aj v starších diskusiách ale nič také som nenašla.. ...
15Život:
čo máte radšej?
- Vianoce, Silvester
- Veľkú Noc
- oboje
- ani jedno
45Filozofovanie:
Idealny partner?
no ja viem že taký neexistuje.. ale podme snívať aky by podľa vás mal byť váš idealny partner.. či už výzorovo alebo povahou.... ...
37Život:
Sluchatka, ktoré su lepšie?
- klasické
- "štuple"
- iné
21Ostatné témy:
Centrofixka z lavice
noo takže.. chcela by som nejako jednoducho odstraniť centrofixku z lavice.. viem že sa to da odlakovačom ale to bude smrdieť a budeme mať z toho problemy.. tak či neviete ešte o dačom...
23Vzťahy:
Vzťah so spolužiakom?
- jasné prečo nie?
- najväčšia blbosť
- záleži od situacie
- neviem nezaujímam
15Život:
Horoskopy
čítate ich - v časopisoch alebo aj nejaké približnejšie na nete pozerate? veríte im? poprípade vám už aj niekedy vyšli? ...
10Život:
Plyšový mobíci
no viem že sa to dá kúpiť v t-mobile.. ale neviete či si to môže hocikto kúpiť alebo len ten čo je v t-mobile clube? ...
@7 ja viem aké diskusie som založila.. lenže nezakladám 20 diskusií za deň ak si si nevšimla je medzi nimi dosť veľký časový rozdiel a väčšinou zakladám diskusie keď niečo potrebujem vedieť nie kvôli každej kktine čo nájdem na nete..
@lucia199513 Obmedzuješ ma s tým tak, že inteligentné témy a diskusie stláčaš nadol a zamoruješ tu priestor tvojimi témami.
Mal by byť ban za 2 nicky, ktoré obťažujú ľudí. Osobne proti tebe nič nemám a zakladaj si ankety o čom chceš, ale s mierou a už vôbec nie z dvoch nickov.
bože šak jej už dajte pokoj.. je to jej vec koľko ankiet si založí a keď má dva nicky a čo? je tu jediná? pochybujem.. keď sa vám nepáči tak proste nereagujte na jej ankety/ diskusie !!
Jaj ty piča prašivá... nechápeš že tieto tvoje "zmysluplné" diskusie všetkým lezú na nervy? TY im lezieš na nervy? Diskusie, ktoré založila @sasi2680 majú aspoň nejaký zmysel... a čo si založila ty?
Absolútny OTO Adela Banášová?!
- no a? keď sa ti nepáči choď sa vyrevať k mamičke a neotravuj nás tu s tým
Hrôza menom EMO?!
- EMO je už dávno OUT, nikoho už nezaujíma a bolo tu o tom 169,6 diskusíí o tom...
Prečo sa stále každý pretvaruje???
-Lebo je to internet!!!
Stále píšete reakcie na moju adresu, že zakladám neinteligetné diskusie a ankety...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ziadny, oba su moje
@sasi2680
...neni tvoja vec
tak ty zaloz tie mudre, aby si to vyvazila
strašne inteligentné
Pesnička..
prosíím neviete ako sa volá taká staršia pesnička.. mala animovaný klip a bol v ňom hot dog a bola to dosť známa pesnička.. (potom sa môže táto diskusia vymazať)...
8Ostatné témy:
Karta Euro 26
Prosím vás čo viete o tejto karte? hlavné aké sú podmienky na jej získanie.. pozerala som aj na internete... ale veľa som sa nedozvedela.. totižto.. naša škola bude organizovať stáž na Malte.. a...
44Podniky:
Kam by ste šli radšej?
- stuzkova
- more
- ine (koment)
6Hudba:
Hľadám pesničku
Snoop dogg... spieva to s nejakou ženskou a v pozadí občas počuť auta.. a sa mi zdá že je to nejaká novšia.. neviete niekto? prosím ...
65Záhady a mýty:
Chupacabra
6Štúdium v zahraničí:
Spoločné znaky realizmu a literárnej moderny?
...
46Windows:
Vírus
čo viete o tom víruse čo má prísť? lebo kamarat ho zrejme chytil a vraj to ide cez pokec.. viete niečo o tom?...
29Život:
Gumené medvedíky
- Jojo
- Haribo
- iné
- žiadne
19Čo ma nasralo:
Spánok..
už keď je tu reč o tom spanku... čo robíte keď sa vám neda zaspať? lebo mne sa dosť často stáva že si ľahnem do postele a dosť dlho sa tam prevaľujem a...
18Filmy:
Komedie
vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú komediu? alebo aj nejaký dobrý film len nie horory alebo už také veľmi akčné.. hľadala som aj v starších diskusiách ale nič také som nenašla.. ...
15Život:
čo máte radšej?
- Vianoce, Silvester
- Veľkú Noc
- oboje
- ani jedno
45Filozofovanie:
Idealny partner?
no ja viem že taký neexistuje.. ale podme snívať aky by podľa vás mal byť váš idealny partner.. či už výzorovo alebo povahou.... ...
37Život:
Sluchatka, ktoré su lepšie?
- klasické
- "štuple"
- iné
21Ostatné témy:
Centrofixka z lavice
noo takže.. chcela by som nejako jednoducho odstraniť centrofixku z lavice.. viem že sa to da odlakovačom ale to bude smrdieť a budeme mať z toho problemy.. tak či neviete ešte o dačom...
23Vzťahy:
Vzťah so spolužiakom?
- jasné prečo nie?
- najväčšia blbosť
- záleži od situacie
- neviem nezaujímam
15Život:
Horoskopy
čítate ich - v časopisoch alebo aj nejaké približnejšie na nete pozerate? veríte im? poprípade vám už aj niekedy vyšli? ...
10Život:
Plyšový mobíci
no viem že sa to dá kúpiť v t-mobile.. ale neviete či si to môže hocikto kúpiť alebo len ten čo je v t-mobile clube? ...
15Hudba:
Plostin punk...
aby som mohla zalozit naraz 2 ankety/diskusie
ja nemam velmi plodne myslienky , do diskusii davam to co mamv tej chvili napadne(tak to aj vyzera:d)
...to len aby si videla ake diskusie zakladas ty...ako opice zo zoo(nevravim ze moje su dobre)
ja nechapem ako ta s tym obmedzujem...vsak ty tiediskusie otvarat nemusis, a zakladam ich len tolko kolko mozem, nie nadarmo je tam casovy limit
...ak ste si vsetci kritici mojho nick este nevsimli, ze vasa snaha je uplne marna, tak mam vas v pazi.spokojna?
Mal by byť ban za 2 nicky, ktoré obťažujú ľudí. Osobne proti tebe nič nemám a zakladaj si ankety o čom chceš, ale s mierou a už vôbec nie z dvoch nickov.
Absolútny OTO Adela Banášová?!
- no a? keď sa ti nepáči choď sa vyrevať k mamičke a neotravuj nás tu s tým
Hrôza menom EMO?!
- EMO je už dávno OUT, nikoho už nezaujíma a bolo tu o tom 169,6 diskusíí o tom...
Prečo sa stále každý pretvaruje???
-Lebo je to internet!!!
Stále píšete reakcie na moju adresu, že zakladám neinteligetné diskusie a ankety...
-Lebo je to pravda!!!
Prečo je ľudí na hrdýcj na Slovensko stále menej???(vychádzam z článku: » tvnoviny.sk/spravy/domace/l... )
-Načo to riešiš? Nech si je každý hrdý na čo chce sám...
Maďarčina ako druhý úradný jazyk na Slovensku(tu si prečítaj viac: » hnonline.sk/2-40585940-k030... )
-To už aby si sa začala učiť
Čo si myslíš o pokeci?
-Takisto 105x omieľaná téma
Najlešia diskusia aká tu kedy bola...(napíš aj najhoršiu
-Najhoršia: Všetky tvoje
Najškaredšie meno na svete....
- Tvoje =P
Ankety o v ktorých sa spomínajú konkrétne nicky birdzákov...
- Tebe by sa páčilo keby niekto založil diskusiu o tom aká si piča?
Najzbytočnejšia vec s akou ste sa kedy stretli...
-Tvoje diskusie
A to nie je ani jedna strana.... čo z toho vyplýva? Použi vyhľadávanie, tvoje diskusie sú ZBYTOČNÉ.....
- tu zeru zive chobotnice
Ale je celkom vtipné pozorovať ako sa každá jej diskusia vyvíja rovnako a ona píše všade tie isté drísty.
Ale musíte uznať že sa tu stala za krátky čas hviezdou asi každý z BIRDZU keď vidí nick lucia199513 príadne 4 vie o koho ide
Nie je asi až taká sprostá, dobre vie o čo jej ide