Neviete mi poradiť nejaký samoopalujúci krém z ktorého by bola pokožka do hneda? Skúšala som ich už viacero ale väčšina chytá skôr tak do žlta alebo oranžova.
garnier... aspoň u mnňa... ale najlepšie je solarium podľa mňa.. investuješ cca 15 eur na mesiac, a máš to na dlhšie ako krem.. a nebudu sa ti z neho robitť flaky..
matus123 nevravím, že treba byť ako čokoláda... ale teraz už nie su solarka to čo kedysi... trubice sa vymieňaju pomerne často, takže je to bezpečne.. ak tam nechodiš každy deň na 15 minút sa slniť samozrejme... fairylady krem vydrži kým sa neosprchuješ, a neni to nikdy rovnomerne..
v solariu ani na slnku by som sa neopalovala, potom v starobe by som mala vrasky a sancu na rakovinu koze takze si davam len samoopalovcie kremy a na moje prekvapenie nalepsi je uplne najobycajnejsi balea co som si kupila len tak narychlo v DM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
obvykle velmi neoblubujem taketo sposoby (solarko uz vobec nie) ale som straasne biela a nechcem cakat kym bude take teplo na opalovanie