Ahojte, potrebovala by som surne vediet ci moze neplnoleta osoba vo veku 15 rokov, skoro 16, byvat sama ak s tym rodicia suhlasia. Najviac ma zaujima pravna stranka tejto situacie, velmi by mi pomohlo ak sa v tom niekto vyzna popripade uz ste sa s tym ni
@simi2214 jj som... (vsak ale ty uz mas 18)
za neplnoletu (pokial nie je starostlivost dana niekomu inemu) poberaju zpdpovednost.... ked sa jej nieco stane, budu oni mat problemy...
jedina vynimka je pri docasnom byvani ako intrak a pod...
p.s. este k dodatku "pokial s tym rodicia suhlasia" oni mozu ale socialka nie... (este to ale stale moze skusit tajne, je mala pravdepodobnost, ze by jej na to prisli)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@kajs diky za odpoved a kolko maju rokov? Nemali s tym nikdy nejaky problem?
@1me si si isty alebo si to len myslis? Jedna sa vazne o surnu vec tak to potrebujem vediet na 100%
za neplnoletu (pokial nie je starostlivost dana niekomu inemu) poberaju zpdpovednost.... ked sa jej nieco stane, budu oni mat problemy...
jedina vynimka je pri docasnom byvani ako intrak a pod...
p.s. este k dodatku "pokial s tym rodicia suhlasia" oni mozu ale socialka nie... (este to ale stale moze skusit tajne, je mala pravdepodobnost, ze by jej na to prisli)