hmmmm.... ani nie. ja som sama dosť často. stačí mi pes .
veď čítaj knihy, časopisy, blogy, pozeraj filmy, seriály, napríklad si vyhľadaj nejaký seriál, ktoré má dobré hodnotenia, ale ešte ho nepoznáš a pozri si ten. choď von. len tak, objavuj nové miesta. vyskúšaj nejakú úplne novú činnosť, handmade napríklad. počúvaj hudbu. napíš niečo, nejaký príbeh, poviedku, báseň, úvahu, hocičo.
možností je mnoho
(zvláštne, ako veľa rád som poskytla a pritom sa časť svojho života
zvykneš si - samota nie je sama o sebe zlá, ale jej priveľké množstvo sa odráža vo formovaní tvojho charakteru...ale asi by som nemal radiť keďže som najradšej sám a samotu vyhľadávam...
hocčo ser na brigádu (to je blbosť, čo to má spoločné so samotou?) a akože nemyslím že práca je nejaká zábava...
už vyššie spomenuté @7 ja napríklad chodím na výlety hoci samotu vyhľadávam ale napríklad skús nejaké miesta kde nikto nechodí a kde si sama, prečo taka rada? samota je super!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vylety, turistika, bazeny, sporty.
alebo si najdi brigadu.
co by som ja dala za nudu obcas.
veď čítaj knihy, časopisy, blogy, pozeraj filmy, seriály, napríklad si vyhľadaj nejaký seriál, ktoré má dobré hodnotenia, ale ešte ho nepoznáš a pozri si ten. choď von. len tak, objavuj nové miesta. vyskúšaj nejakú úplne novú činnosť, handmade napríklad. počúvaj hudbu. napíš niečo, nejaký príbeh, poviedku, báseň, úvahu, hocičo.
možností je mnoho
(zvláštne, ako veľa rád som poskytla a pritom sa časť svojho života
dosť nudím.)
Alebo ako vyššie spomenuté nájdi si brigádu a vo väčšine prípadov spoznáš new ľudí
iné "samoty"... vedia byť aj príjemné
Každopádne sa venuj samej sebe čítaj,píš,maľuj,tvor,prechádzaj sa,peč,var či cvič. Možností je habadej.
už vyššie spomenuté @7 ja napríklad chodím na výlety hoci samotu vyhľadávam ale napríklad skús nejaké miesta kde nikto nechodí a kde si sama, prečo taka rada? samota je super!