ahojte.pisem tu prvykrat.vdaka bohu ze som si spomenula na heslo, chcela som si spravit novy nick ale bohuzial uz par mesiacov sa da vytvorit h*vno..Zacnem mojim problemom a JE TO VELMI DLHE, cize to citajte len ti ktory sa nudia a komu sa chce.Mala som d
čo aspoň poznám zo svojho okolia, to čo ty opisuješ, robia ľudia, ktorí si silou mocou chcú niekoho nájsť, nechcú byť sami, a výsledkom je akurát to, že sa ich samota prehlbuje, lebo si ju uvedomujú a riešia ju. a všetko vidia kriticky. neviem či si zrovna ty ten prípad, ale z toho čo som si prečítala, mi to také prišlo.
proste to v živote nefunguje tak, že chcem, teraz nájdem. čakaj, nechoď do všetkého tak, že uvidíš človeka a hneď začneš hodnotiť "s týmto by som nemohla chodiť lebo toto toto a toto". nepozeraj sa na každého chlapa ako na nádejný objekt záujmu a na každú babu ako na nájdenú naj kamošku.
najlepší kamarát a partner zvyčajne príde práve vtedy, keď sa nesnažíš nejakého zbaliť za každú cenu, lebo v tom prípade to vždy len silíš a pozeráš sa na to kriticky. postav sa k tomu aspoň na chvíľu tak, že nebudeš nikoho hľadať, čo ja viem, kúp si psa, spoznávaj ľudí, ale len ako známych. keď niekoho spoznáš a začneš si s ním rozumieť, to ešte neznamená že máte byť partneri, spoznaj sa s ľuďmi lepšie a ono sa to nejak postupne z toho vyvinie.
@marleymt velke DAKUJEM mas pravdu v tom co pises..bohuzial celim velkej skuske a chyba mi minulost.-akokeby kazdy zmizol a teraz s tym mam nieco robit.ist odznova atd. vsetko bolo v pohode a zrazu mi preplo =/
ja som takto sám v podstate celý život. a už je to nejaká chvíľa čo som sa to rozhodol zmeniť, bolo aj dievča a není, no a ďalej som v nejakom blúdnom kruhu, ktorý ma hrozne unavuje už.
fuuu.... po 5 rokoch chodenia koniec.... to by som nezvládla...... muselo to byť pre teba strašné... viac než strašné... :/ ........ ono chalani sú presne takí ako si napísala a fakt som myslela, že je až nereálne nájsť niekoho "normálneho" ... a keď som si po jednom rozchode povedala "dosť" a že už tak skoro chodiť s nikým nechcem.. a proste stanovila som si ako keby podmienky, že ak už začnem s niekým chodiť, aké kritéria musí spĺňať... bolo ich asi 5 ... takých základných.. ale dovtedy som za celý život nikoho takého nepoznala, kto by ich všetky spĺňal, čiže som si bola istá, že s chalanmi som na veľmi dlhú dobu skončila... ale čo sa nestalo? zistila som, že jeden kamarát je presne taký....... preskočila medzi nami tá "iskra" a dodnes sme spolu....... je úplne ako z môjho sna, nevidím na ňom žiadnu veľkú chybu.... a neviem si predstaviť život bez neho.... on je ten, po ktorom som celý život túžila... viem, že bez neho žiť už nemá zmysel, lebo toto je osud a ak nie je on ten "pravý", tak už nikto .... takže určite aj ty nájdeš toho svojho vysnívaného, ale presne vtedy, keď to vôbec nebudeš čakať .. a čo sa týka tých kamarátok.... ehm.. poviem to tak, že už dosť dlhú dobu žijem bez kamarátov.. dôvod? nikomu sa nedá veriť... a nemám rada ľudí... priam ich nenávidím.... kamarátov nepotrebujem, nechýba mi to. síce mňa ako kamarátku berie moc ľudí, ale ja ich len ako "známych" .... keby sa z nich hocikto na mňa vykašlal, je mi to úprimne jedno... to je asi tak všetko
Ocitol som sa presne v tej istej situácii, a dlho... akurát že som sa do nej dostal ináč, nie rozchodom. I keď to je ťažké, nezlomí ma nič raz to prejde
no neviem, co vlastne chces tu pocut, ale to, co prezivas neznie prijemne. je vela osamelych ludi, tak si tu chcela informovat, ze si jedna z nich a to je ako vsetko? lebo v tom pripade ta celkom obdivujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
proste to v živote nefunguje tak, že chcem, teraz nájdem. čakaj, nechoď do všetkého tak, že uvidíš človeka a hneď začneš hodnotiť "s týmto by som nemohla chodiť lebo toto toto a toto". nepozeraj sa na každého chlapa ako na nádejný objekt záujmu a na každú babu ako na nájdenú naj kamošku.
najlepší kamarát a partner zvyčajne príde práve vtedy, keď sa nesnažíš nejakého zbaliť za každú cenu, lebo v tom prípade to vždy len silíš a pozeráš sa na to kriticky. postav sa k tomu aspoň na chvíľu tak, že nebudeš nikoho hľadať, čo ja viem, kúp si psa, spoznávaj ľudí, ale len ako známych. keď niekoho spoznáš a začneš si s ním rozumieť, to ešte neznamená že máte byť partneri, spoznaj sa s ľuďmi lepšie a ono sa to nejak postupne z toho vyvinie.
Nikdy nezabudnem na tuto cast mojho zivota. Na zaciatku to bolo dost na hovno, ale neskor to islo len k lepsiemu. Cas a hudva boli moje lieky pre to.