zmiznúť, niekam preč, ale aj s polovičkou... občas mám takú slabú chvíľku, keď ho prosím o to, aby ma zobral niekam preč, do domu na strome, kde nás nikto nenájde Takže hej
uplne zmiznut nnie..len byt par minut sama. v poslednom case som bola stale obklopena ludmi a uz som potrebovala vypadnut z toho hluku..presla som sa a bolo to fajn
hej občas na chvílu ..... ale chápavé slová mojej priatelky a objatia ma z toho dostanú... poprípade si dám dlhú sprchu a popremýšlam (som tam sama) a ked sa vratim do izby tak som v pohode
vzdy ked bezim mam ten pocit a zazivam ho takmer kazdy den... chvala bohu... alebo pak uz len park lavicka chodnik alebo hory no nepohrdnem ani ked sa ponorim do vody na dlksiu chvilu a pocujem ticho a tlkot srdca
keď nemám prístup k ľudom ktorých mam rada ,alebo ak sa mi prehnane nedarí, najradšej by som vtedy šla na svoj ostrov, nemusela nič hovoriť, nikoho nevidela, nepočula tie blbé reči a otázky...
Neviem, príde to raz za čas, ked uz mam akosi prilis vela ludi okolo sebaa vsicko, a to potom na apr dni uplne "odidem", fungujem cely den so sluchatkami v usiach vo vlastnom svete.
osobitne to plati ked som par dni v kuse medzi ludmi ze turnaj, tabor alebo nieco, to potrebujem samotu ako sol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
uz by to vazne chcelo ist viac medzi ludi v mojom pripade
ja to robim rovnako, ale niekedy potrebujem viac času tak vypadnem a spím pod širákom. nič lepšie na ukludnenie nepoznam
naposledy to bolo spôsobené záchvatom úzkosti
jedneho cloveka by som zobrala a boli by sme spolu, sami dvaja
..skôr by som chcela aby niektorí ľudia okolo mňa zmizli z povrchu zemského ...
mama ma vyháňa von
a škola ma z toho dostane.
Neviem, príde to raz za čas, ked uz mam akosi prilis vela ludi okolo sebaa vsicko, a to potom na apr dni uplne "odidem", fungujem cely den so sluchatkami v usiach vo vlastnom svete.
osobitne to plati ked som par dni v kuse medzi ludmi ze turnaj, tabor alebo nieco, to potrebujem samotu ako sol