Ahojte všetci Chcela by som sa spýtať je tu niekto z Vás, kto sa učí po taliansky.. Totiž chcem sa začať učiť po taliansky ako samouk. Čiže z nejakej dobrej knihy. A to je môj problém. Rozmýšľam nad tým dlhšiu dobu, hľadám knihy na internete v kníhkupe
@patuskoo Aj doma mi to hovoria že španielčina je lepšia, a viacej ju využijem. Lenže z Taliančinu už čo to viem. Preto chcem vedieť viac, a potom začať s iným jazykom. a po španielsky sa kde všade dohovorím ? Nevieš náhodou ? Ale ďakujem všetkým
moje skúsenosti všeobecne z učenia sa jazyka - akonáhle budeš mať základnú gramatiku a slovnú zásobu, tak sa vybodni na učebnice a choď loviť beletriu/videá/filmy v danom jazyku. a netráp sa tým že nebudeš vedieť každé slovo, ide o to že pochopíš pointu.
@midnight základ gramatiky - myslíš aj časy ? Určite je to super ,,učiť" sa v podstate z filmov, kníh atď Ale budem sa vedieť potom dohovoriť s cudzincom ? keďže pochopím iba o čom to bolo ?
s učebnicou ti neporadím, ale dobrá stránka je livemocha.com, alebo duolingo.com .. a tiež mám také skúsenosti, že základ gramatiky a potom učebnice radšej von oknom, podľa mňa tým že budeš dopĺňať slovíčka do cvičení sa nikdy nenaučíš plynule rozprávať ( a tým nechcem vravieť že ja plynule rozprávam v cudzom jazyku, ale snažím sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a nie je to tazky jazyk podla mna
moje skúsenosti všeobecne z učenia sa jazyka - akonáhle budeš mať základnú gramatiku a slovnú zásobu, tak sa vybodni na učebnice a choď loviť beletriu/videá/filmy v danom jazyku. a netráp sa tým že nebudeš vedieť každé slovo, ide o to že pochopíš pointu.