Mnohokrat som rozmyslal o tom zabit sa. Nektori si povedia ze trapne mozno iny si zas pomyslia ze som vysinuty ostatni sa len smeju ale ja to neresim... Proste myslim ze kazdy zazil obcas chvile ked cel radsej zomret ako zit!!! Som len zvedavy ze ako by s
no aj ja sa priznam ze som nad tym uz velakrat rozmyslala...potom to vsak nejako preslo a bolo faajn...ale keby predsa len,tak by som sa rozhodla ukoncit svoj zivot skokom z nejakej velkej vysky
No rozmýšlala som o tom ale neurobila by som to, je to zlé a zbabelé riešenie. Sú chvíle ked zivot stojí za hovno ale ovela viac je takých kedy je všetko v pohode a človek si dokáže užívať život.
fuha depresivna diskusia..nejdem ti hovorit aka je to sprostost bla bla ako to urcite mnohi budu robit..proste len odpoviem na otazku:urcite nieco bezbolestne..zaspat a nezobudit sa uz..lieky alebo take nieco..
obcas som na take myslela....a kebyze sa rozhodnem fakt to spravit tak by som spravila rovnako ako insanebutalive cize by som skocila z velkej vysky...
zeny sa zabijaju bezbolestne(jed,podrezanie zil) a tak aby si neposkodili telo naopak chlapi si teatralne vystreluju mozog a vesaju sa ... tot statistika...
ja neviem no....a preco ste rozmyslali nad samovrazdou?? lebo ste mali problem?? pockajte sa ked budete mat 25 a viac....vtedy pridu ozajstne zivotne problemy....nenarodil som sa predsa na to aby som sa zabil v takom mladom veku....
Vlastne ja som nad tým nerozmýšľala...vždy keď mám problém myslím nato ako ho vyriešiť a nie nad spôsobom zabiť sa...
A nevedela by som si vybrať spôsob smrti...ale keď sa tak dopujem všetkými CSI-chcem len dôstojnú smrť a nechcela by som zomrieť utopením....vyzerala by som strašne ...
Opakujem : Najebat sa do nemoty...bezbolestne a este sa ozeres
Netreba cakat do 25 , to je o tom ako sa clovek pozera na zivot. Zivot nema cenu...cenu ma iba to co zivotu prinesies. Ked si dajme tomu skladnik, a zabijes sa , nikomu chybas nebudes(okrem milovanych)...je dalsich 10000 co nastupi na tvoje mieto. Budte realisti...nedas nic, nic neocakavaj.
Pre mna tento zivot nieje nic extra. Prezivam, zijem preto, aby som si splnal povinnosti, a ten pojem ze radosti zo zivota ? Co to ma byt ? To ze mas dom , si dobre zarabajuci ? Rodina ?
Nepozeram sa na ludi ako na nic extra. Sme to iste co dalsich milion zivocisnych druhov. Zomre jeden z nich...deje sa nieco ?
Samovrazda je iba urychlenie...sice zbabele , ale pre jedinca ucinne...
nuž...rozmýšľala som už o tom hádam aj 100 krát....ale priznám sa, nemám na to odvahu (neviem či našťastie, ale ešte som tu)....nezabíjaj sa,akurát tým ublížiš tým čo tu ostatnú bez teba...
@flamerage No prave bezbolestne a prijemne to nie je . Pri alkohole (tak ako pri vacsine tvrdych drog) sa dostanes do soku a udusis sa vlastnymy zvratkamy (ako "bonus" su aj epilepticke zachvaty, slepota atd...). Takze az taka prijemna smrt - upit sa - to nie je.
Ja osobne som nad tym premyslal (a myslim, ze to uz kazdy clovek aspon raz na to pomyslel), ale nikdy to nespravim. Je to sebecke, ublizuje to ludom ktori ma maju radi a navyse nic z toho nemam. Ale tak keby musim, tak asi volim pistol. Alebo by som skusil pokus: LSD+H-cko+obrovska vyska
V tejto chvili by som sa nezabila, pretoze by som zmietla sancu stretnut niektoru z mojich 127 spriaznenych dusi alebo dokonca mozno jednu twin soul - co pochybujem, ze stretnem, ale sanca je vzdy a nikdy by som si to neodpustila (hoci, pravdaze, by som o tom asi ani nevedela). Na druhej strane, moja druha cast stale veri v nic, a ta druha cast si dupe za svojim, ze ked po smrti nie je nic, iba vecne vakuum nevnimania, co je zle na tom, zeby sme si ten vylet za vakuom urychlili? Ale nie, ked nad tym skutocne rozmyslam, zacinam vidiet, ze zivot, ktory konci vakuom nema ani len mikroskopicky vyznam. Alebo nemam citat clanky o putovani spriaznenych dusi a byt vedecko zalozeny pragmatik? To je zas proti mojej povahe. Neviem. Och a spat k samovrazde - nie je to blbost, ale co sa mna tyka, teraz asi nie.
Hmm,no ja som nad tým uvažovala častokrát..uvažovala há..Ale proste verím, teda skôr dúfam, že raz prídu lepšie časy..však mám len 14 a blabla proste...Ale viem že by som nato mala..A ako?taaabletky,bezbolestné,proste len zaspím..Ešte by som umrela aj pri mojej obľúbenej činnosti
neurobila by som to, aj keď kedysi dávno som nad tým možno rozmýšľala. keď už mi je fakt že otrasne, minimálne nájdem pôžitok v jedle, kúpe novej knihy, dlhej nočnej tmavej prechádzke s prehrávačom. alebo v spánku.
aha, práve som si prečítala task.
takže zabila by som sa vopred prevereným spôsobom, ktorý si budem istá, že neprežijem najlepšie guľkou do hlavy, skokom z mrakodrapu alebo kombináciou liekov. napríklad podrezať žily by som si nedokázala
Hmm, nezabila by som sa, pretože tým zahadzuješ, všetko, čím by si mohol byť. A ešte.. nikdy som sa vážne nechcela zabiť.. skôř som si prijala, aby som nikdy neexistovala.
neskoncoval by som už len pre to aby som dokázal tým čo mi ublížili že ich mám v pi..., na druhej strane ak by bol iný dôvod, tragédia v rodine, či v živote, aj tak by som sa nezabil, ale asi by som mal depresie
viem o jednom sposobe ako urcite zomriet, ale pre istotu tu nikomu návody na samovraždy písať nebudem! nie pre istotu, ale preto, aby to nikto nerobil, lebo to nemá význam!
Na samovraždu som ešte nikdy ani nepomyslel. Iba veľmi nerozumný človek by niečo také spravil. Problém je v tom, že samovraždou by sa pre toho človeka nič nevyriešilo, ale naopak všetko by sa omnoho zhoršilo a až vtedy by všetko pre samovrahov iba začínalo, ale omnoho horšie. Kto ma pozná vie o čom hovorím. Stačí si kliknúť na môj profil a dôjde vám, že kde ten človek pravdepodobne skončí.
"inštinkt smrti" - podvedomú túžbu byť mŕtvy má podľa Freuda každý jeden človek..samozrejme pud sebazáchovy väčšinou prevláda nad pudom smrti kým človek nieje v dlhodobšej depresií alebo nemá inú duševnú chorobu..
na samovrazdu som myslel vela krat ale nie z pesimizmu , ale zo zvedavosti, mne osobne samovrazda pride aj dost dobra vec, je to buducnost, odstranenie problemov, zrieknutie sa tychto zakonov sveta, mozes si vybrat bezbolestnu pripadne nezvycajnu smrt nez ked mas cakat na nu normalne, je to proste pecka
tak ja by som chcel skoncovat bud: skok z vysky(zevraj je to hnusne a plynie cas pomaly, ale na moju sychiku nevim no , ale dobre je skocit z niecoho vysokeho z lietadla a tak)
alebo dat si nejaky, velmi jemny uspavajuci jed, zaspat a v klude zomret
odkedy som prestal fetovat na samovrazdu nemyslim, pretoze svoj zivot zacinam vnimat pohodovo a zmyselnejsie, dokym som fetoval som nad tym rozmyslal viac krat za den
@48 si myslíš, že by sa ti v ťažkom duševnom rozpoložení chcelo hľadať plány na postavenie gilotíny a potom to aj stavať.. jednoduchšie je zobrať lieky na spanie (najlepšie barbituráty-neviem čo to je, ale spomínala to učka na chémií), zjesť pár z nich, zapiť nejakým alkoholom, zaspať... a už sa nezobudiť... ale ja by som to asi nespravila, na to mám príliš vyvinutý pud sebazáchovy..
Ok dikes bol som zvedafy co napisete schvalne som nenapisal ze co zamyslam aby som nikoho vopred neovplyvnoval ale spravim to urcite pekne bezbolestne v tajnosti kludne doma v posteli predafkujem sa liekmi a drogami pokojne umrem v spanku tak to aj chcem! Treba totiz ratat s moznostou ze to nevinde. Nehcel by som ostat kriplom na vozicku...
@flamerage noi zaujikmalo by ma ci by si sa takto na to pozeral ze no a co dalsi clovek keby ti zomrel niekto koho by si nadovšetko miloval...myslim ze to by sin ebral ako no co dalsi clovek hore dole
Este nikdy som sa nechcel zabit. Vela krat som rozmyslal nad zmyslom zivota, nad smrtou, ale mam chut zit, myslim pozitivne a ked aj zazijem nieco zle, tak ja sa skor nahnevam ako keby som mal smutit. Hlavne kamo neuvazuj nad smrtou, lebo keby si sa zabil nemalo by vlastne z tvojho pohladu nic zmysel, ale totalne nic. Vacsinou sa nejake problemy nejakym sposobom riesia (ci uz dobre,alebo zle), ale treba si uvedomit, ze smrtou sa problemy nevyriesia, smrtou sa vsetko konci.
velakrat som uvazovala o smrti a tak ,o samovrazde ,co ludi k tomu dozenie ,niekedy som bola na dne .velmi.ale nikdy by som to nebola schopna urobit .v zivote ,smrtou sa nic nevyriesi ,len blizki budu strasne trpiet ...
.. kebyze viem ze ked sa zabijem, budem ako keby zit dalej...tak uz som mrtva davno... ak zabit sa tak nejak nech sa naozaj zabijem a nieze budem este tri mesiace v nemocnimi cela dolamana a podobne....ked uz, tak poriadne... a ak tak bud skocit pod auto (kt. ide dostatocne rychlo), podrezat si zily alebo daco tak... uf... ale iste ne skocit z dakade.....to musi byt :/ hmm....divne :/
....ale hlavne.... jedna pozitivna veta na zaver... len sa nezabijaj bude dobre...neboj nic...
samovražda je celkom prijatelné riešenie :o).. a nedá mi nereagovať na komentár, že samovraždu spáchajú len nerozumní ludia .. p!čovina. inteligentnejší jedinci majú väčšie sklony k tomuto. ja osobne som zvažovala úplne všetky možnosti a rada by som videla človeka, ktorý by mámfp!čisticky skočil z vysokánskej budovy .. takého by som obdivovala :o). no ale k pointe. riešila by som to zlatou dávkou pichnutou niekde v odrezanej časti mesta. najviac by som sa totiž bála pri všetkých tých pokusoch, čo potom, keď to prežijem.....
Ja ta chapem....ja som to tiez zazil, mal som dievca ktore pre mna bolo VSETKYM, bola CELYM MOJIM SVETOM....a jedneho dna sa zacala bavit s inymi chalanmi...predomnou.....viete co to je? Ked cely vas zivot je o hovne a drzi vas pri nom len dievca, ktore lubite...? ...ale zo srdca.....moj pokus bol neuspesny, za co dakujem BOHU...sice pocity rovnake su teraz, ako vtedy...ale samovrazda nikdy viac, ale len preto...aby som neublizil svojej rodine.....
viem o cloveku ktory skocil zo stvrteho poschodia a styri dni bol v nemocnici kym nezomrel. potom viem o dalsich troch ktori boli na mieste mrtvi, ale skocili z osmeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a asi pod vlak ked uz
buď skočím pod vlak,z balkónu alebo si strelím guľku do hlavy..uvidí sa ešte..
život je dlhý a budme polemizovať nad tým ešte
A nevedela by som si vybrať spôsob smrti...ale keď sa tak dopujem všetkými CSI-chcem len dôstojnú smrť a nechcela by som zomrieť utopením....vyzerala by som strašne ...
Netreba cakat do 25 , to je o tom ako sa clovek pozera na zivot. Zivot nema cenu...cenu ma iba to co zivotu prinesies. Ked si dajme tomu skladnik, a zabijes sa , nikomu chybas nebudes(okrem milovanych)...je dalsich 10000 co nastupi na tvoje mieto. Budte realisti...nedas nic, nic neocakavaj.
Pre mna tento zivot nieje nic extra. Prezivam, zijem preto, aby som si splnal povinnosti, a ten pojem ze radosti zo zivota ? Co to ma byt ? To ze mas dom , si dobre zarabajuci ? Rodina ?
Nepozeram sa na ludi ako na nic extra. Sme to iste co dalsich milion zivocisnych druhov. Zomre jeden z nich...deje sa nieco ?
Samovrazda je iba urychlenie...sice zbabele , ale pre jedinca ucinne...
Ja osobne som nad tym premyslal (a myslim, ze to uz kazdy clovek aspon raz na to pomyslel), ale nikdy to nespravim. Je to sebecke, ublizuje to ludom ktori ma maju radi a navyse nic z toho nemam. Ale tak keby musim, tak asi volim pistol. Alebo by som skusil pokus: LSD+H-cko+obrovska vyska
parkrat som nad tym rozmyslala v chvilach depresie a samoty..ale preslo..ale keby mam volit tak bud lieky + alkohol alebo skok z velkej vysky.
Ja to tu len kvôli bratovi dávať nebudem
aha, práve som si prečítala task.
takže zabila by som sa vopred prevereným spôsobom, ktorý si budem istá, že neprežijem najlepšie guľkou do hlavy, skokom z mrakodrapu alebo kombináciou liekov. napríklad podrezať žily by som si nedokázala
tak ja by som chcel skoncovat bud: skok z vysky(zevraj je to hnusne a plynie cas pomaly, ale na moju sychiku nevim no , ale dobre je skocit z niecoho vysokeho z lietadla a tak)
alebo dat si nejaky, velmi jemny uspavajuci jed, zaspat a v klude zomret
....ale hlavne.... jedna pozitivna veta na zaver... len sa nezabijaj bude dobre...neboj nic...