nič nerieši, akýkolvbek má ten dotyčný život, nemal by ho len tak skončiť.. vždy sa môže pokúsiť zmeniť ho..k lepšiemu. každy máme len jeden život a preto by sme sa mali snažiť pprežiť ho tak , aby sme nelutovali aky bol, a ak taký istý čas bol , neznamená že taky bude stále. Zmena je život.. a ..nič netrvá večne.
hmm samovrazda ,zoparkrat som o nej uvazovala ,ale to len tak ,ja nemam na to odvahu ,v ziadnom pripade ...a este k tomu ublizila by som len blizkym ,a to nechcem ani keby neviem co ... ale niekedy ma napadaju take myslienky ze ....
myslím že samovraždou sa nič nevyrieši akurát spravíš problémy ostatným okolo seba,kamáratom,blízkym,rodine. myslím že 15 ročné dievča nemá až také problémy aby rozmýšlalo nad samovrazdou
Moja bývalá spolužiačka mi stále hovorila a písala, že sa zabije a tak... Proste chujoviny, potom mi písala jej kamoška, že čo je to stále s ňou a že sa už o ňu bojí a také chujoviny... Mala som toho plné zuby,,,, dokonca ma žiadala aby som ju zabila, ja som z toho fakt nemohla.. ale no nejak sa z toho dostala. Ani som neverila že by niečo také spravila a za také CHUJOVINY už ani neviem čo to bolo proste nemám rada ľudí čo takto stresujú ľudí kolo seba, že si vezmú život lebo hento toto tamto... Aj my máme svoje problémy... !!!!!!!
Keď to niekto chce spraviť tak to nepovie nikomu (no sú výnimky..?) napr. bratov bývalý spolužiak sa zabil, mama ho našla so sáčikom na hlave... a vôbec netušia prečo...
SAMOVRAŽDA JE CHUJOVINA A TÍ ČO SA ZABIJÚ SÚ CHUJI!!!!
nad touto témou som vážne uvažoval pred dvoma rokmi...kamarát mi vynadal, otvoril mi oči a odvtedy si radšej svoju náladu pod psa vybíjam inak...no raz sa možno pri tom zabijem, ale to nebude samovražda, takže v nebi budem mať čisté svedomie
podľa mňa robia samo vraždu dva typy ľudi 1* EMO aspoň tý čo si tak hovria neviem čo s toho majú že si režú žily 2* lahkomyselne sebakriticke bezduché stvorenie dychtiace po spasení x)
vy o tom tak rozpravate nejak.... neviem moc mi to nesedi..... ja sice mam svoje problemy OK a nemyslite si ze ich nemam dost ale ked niekto potrebuje pomoct to len mne sa tak tazko odmieta ? Ako vynadat samovrahovi do chujov nieco riesi ? Mozno raz niekedy prave vasa spravna reakcia zachrani niekomu inak nezmyselne vyplitvany zivot....
Myslím si, že ľudia, ktorí spáchali samovraždu vôbec neboli zbabelci ako tu väčšina z vás omieľa. Práve, že museli byť dosť odvážny, keď v sebe našli toľko guráže siahnúť si na život. Všade okolo sa vyskytujú ľudia, ktorí rozmýšľajú nad samovraždou teraz alebo túto možnosť zvažovali v minulosti alebo nad ňou ešte len budú premýšlať.
V takomto prípade je dobre mať vedľa seba niekoho, kto vás vypočuje, podá pomocnú ruku...Ľudia, čo toľké šťastie nemali už medzi nami nie sú
@19 vetsiu k********** si uz napisat nevedel, ze?! ale kuknem ze mi a 14 rokou tak mi je to hned jasne ved...nieje ten ustav pre sibnute deti v mi?! no...asi hej kamoska tam bola a to vobec nieje emo mislim ze aj ty si z toho ustavu
k teme- myslim ze je to dobra vec pre neriesitelne sitacie. ako je napriklad zivot na tomto P*************** s****************** k****************** slovensku.
Podľa môjho názoru je život každého z nás samovraždou, každý si píše svoju vlastnú bibliu
Či už je to alkoholom, fajčením alebo inými drogami, závislosťou rôzneho druhu ako čokoláda, práca, závislosti na rôznych osobách, vzťahoch, sexe, miestach, predmetoch, všeliakých rituáloch, náboženstvách, názoroch a cvičeniach. Alebo napr. v dnešnej dobe aj čítaní kníh a hraní počítačových hier. Je ironické, že samo osebe ani jedno z menovaných nie je samo osebe zlé. Práve naopak, všetko je dobré. Ide len o mieru.
A samovražda si zaslúži mieru jedného, teda, je možné ju spáchať za život iba raz. Samozrejme aj ja si vytváram svoju vlastnú samovraždu. Niekomu to trvá viac (dožije sa viacej rokov), niekomu menej. Mám veľkú radosť z ľudí, obdivujem ich, ktorí dokážu dať seba samého, mať odvahu spraviť všetko čo sa v ich vnútri objaví a ukázať to svetu, neskrývať svoje city, myšlienky, a objavujúce sa činnosti.
Raz som sa o to pokusil a VĎAKA BOHU neuspesne...potom som bol uplne iny clovek, ale teraz po nejakej dobe zas zacinam uvazovat nad samovrazdou, ale tam to hasne. Nikdy viac,,,,ten pocit neprajem nikomu...a potom nechite vediet ako som sa citil pred rodinou....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Moja bývalá spolužiačka mi stále hovorila a písala, že sa zabije a tak... Proste chujoviny, potom mi písala jej kamoška, že čo je to stále s ňou a že sa už o ňu bojí a také chujoviny... Mala som toho plné zuby,,,, dokonca ma žiadala aby som ju zabila, ja som z toho fakt nemohla.. ale no nejak sa z toho dostala. Ani som neverila že by niečo také spravila a za také CHUJOVINY už ani neviem čo to bolo proste nemám rada ľudí čo takto stresujú ľudí kolo seba, že si vezmú život lebo hento toto tamto... Aj my máme svoje problémy... !!!!!!!
Keď to niekto chce spraviť tak to nepovie nikomu (no sú výnimky..?) napr. bratov bývalý spolužiak sa zabil, mama ho našla so sáčikom na hlave... a vôbec netušia prečo...
SAMOVRAŽDA JE CHUJOVINA A TÍ ČO SA ZABIJÚ SÚ CHUJI!!!!
V takomto prípade je dobre mať vedľa seba niekoho, kto vás vypočuje, podá pomocnú ruku...Ľudia, čo toľké šťastie nemali už medzi nami nie sú
k teme- myslim ze je to dobra vec pre neriesitelne sitacie. ako je napriklad zivot na tomto P*************** s****************** k****************** slovensku.
Podľa môjho názoru je život každého z nás samovraždou, každý si píše svoju vlastnú bibliu
Či už je to alkoholom, fajčením alebo inými drogami, závislosťou rôzneho druhu ako čokoláda, práca, závislosti na rôznych osobách, vzťahoch, sexe, miestach, predmetoch, všeliakých rituáloch, náboženstvách, názoroch a cvičeniach. Alebo napr. v dnešnej dobe aj čítaní kníh a hraní počítačových hier. Je ironické, že samo osebe ani jedno z menovaných nie je samo osebe zlé. Práve naopak, všetko je dobré. Ide len o mieru.
A samovražda si zaslúži mieru jedného, teda, je možné ju spáchať za život iba raz. Samozrejme aj ja si vytváram svoju vlastnú samovraždu. Niekomu to trvá viac (dožije sa viacej rokov), niekomu menej. Mám veľkú radosť z ľudí, obdivujem ich, ktorí dokážu dať seba samého, mať odvahu spraviť všetko čo sa v ich vnútri objaví a ukázať to svetu, neskrývať svoje city, myšlienky, a objavujúce sa činnosti.