nedokazala by som to spravit, ale ked mam cierne myslienky, tak kvoli vztahom.neuspech v skole nan hlboko v pazi ale kvoli vztahom - rodina, priatelia. iba to
nho jj, ja som len chcela vedieť ako ste na tom, bo každý okolo mňa ne nete by len samovraždy páchal...a mne sa to zdá byť asi najväčšia blbosť na svete :o)
Samovražda? To je iba trvalé riešenie dočasných problémov. Inak povedané..totalna pi*ovina. Nikdy by som to nedokázal si spravit. Moj život nebude nikdy dokonalý, ale ja sa budem snažit si ho spravit čo najlepším. Zabiť sa je hovadina.
njn,mozno to je hovadina...ale v tom momente,ked si na dne,nerozmyslas nad tym,a proste to chces ukoncit...nic pre teba nema cenu,zmysel...citis sa ako ten najbezcennejsi clovek,a uz sa na svoje trapenie jednoducho nechces pozerat...a vyriesis to samovrazdou...nikto nikdy nemoze odsudzovat za sa niekto zabil...
Zabit sa ... jednoznacne depresie k tomu vednu, alebo nepochopenie samota. Ono to ma vaicerov ponetou. Ak je jedinec bez pochopenia v rodine a nnachadza spriaznenu dusu tak ... sa moze zabit. cieze tam spadaju aj sklamania.
Ja soobne enviem ci by som sa dokazal zabit. Mozno aj ano. ale co by som tym viriesil? nic velke hovno. akurad by ma mal kazdy za dakeho sialeneho clvoeka ktory to nemal v halve poriadku a ja taky nie som. takze neviem. Ale snat ak nenajdem pochpenia a vsetko co potrebujem pre zivot tak sa obimem s rychlikom
Jasne, ze zabit sa je blbost, no ale si predstavte ludi, co zaziju nejaky tazky otras, napriklad niekto im zomrie, opusti ich partner/ka, pridu o cely majetok atd. stratia vsetko, na com im zalezalo. Taku situaciu zvladnut hocikto nedokaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Vživote by som si neokázal predstaviť život na vozíku alebo nebodaj ešte na posteli.
Proste vôbec!!!!
Ľudia ktorý sú tak narodený,sú zvyknutý.Teda dá sa to tak povedať,asi si na to nikto nikdy nezvykne.
Ale obdivujem ľudí ktorý tak dokážu žiť po nehode.
U mňa by to istilo aspom 12-20 poschodie.
Len neviem ako by som to spravil keby som bol ochrnutý...no dobre dobre,radšej na to nechcem myslieť.
Ja soobne enviem ci by som sa dokazal zabit. Mozno aj ano. ale co by som tym viriesil? nic velke hovno. akurad by ma mal kazdy za dakeho sialeneho clvoeka ktory to nemal v halve poriadku a ja taky nie som. takze neviem. Ale snat ak nenajdem pochpenia a vsetko co potrebujem pre zivot tak sa obimem s rychlikom
Slečinka,ty bi si sa zmierila s tým že nikdy nebudeeš chodiť?A to je lepší príklad.
Čo napríklad človek ktorý je dopoli ochrnutý,alebo nemá ruka a pod.
Myslíš že človek s takým postihnutím by bol zbabelí keby sa chcel zabiť?
Ja by som tiež najradšej v takom prípade asi ,,utiekol´´
Azel-ťažko sa zmieriť s takym trapenim ale ja viem že nie som na to sama .vieš kde mierim.