zdrafim vsetkych...potrebovala by som radu ak by sa tu nasiel daky akvarista skusenejsi...ak hej pls. potom TS lebo to je asi na dlhsie rozpisovanie....kuem
Nie som síce skúsený akvarista, ale pokiaľ ide o problém týkajúci sa psychiky akvarijných rýb (túžba po vyskočení z akvárka či kanibalizmus), s tým mám už značné skúsenosti
tam bola si centimetrova medzera a ta ryba asi 6....nechapem ako presla...uz som tam dala dalsie takze medzera nie je a len pocujem ako si tam hlavy buchaju...
moj otec chcel mat ciste akvarko a tak dal savo a to sa ma davat 15 kvapiek tak dal cely stupel aby to bolo rychlejsie co on bude setrit a rybky hore bruskom
a naco su vam rybicky? ako my co me mali niezeby som ich nemala rada ale iba plavali ani pohladkat sa nedaju rybky ani rozpravat..iba tukat im do toho ze rybicky rybicky rybicky ..si kupte morca radsej
pri niektorych druhoch je to bezný jav....v takychto pripadoch ti pomoze, len znizenie hladiny allebo umiestnenie krycieho skla vysiie.....o aku rybku sa to jedna??...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov