Nadväzujem na tému "koľkokrát si umývate hlavu" a mňa zaujíma, akým šampónom si bežne myjete ktorý je váš obľúbený + kľudne môžete napísať prečo práve ten
Presedlala som úplne na tuhé šampóny- aktuálne používam od saumy, ten je fajn. Z tých čo som vyskúšala mi vyhovoval ešte ponio.
Tuhé preto lebo majú väčšinou fajn zloženie a aj sa mi páči, že nie sú tekuté a dlho vydržia.
Zas ja som človek ktorý keď nájde lacnejšiu a účinnú variantu od drahšieho produktu tak nevidí pôvod kupovať drahšiu. :S A myslím že šampón č.2 je veľmi dobrá náhrada Schwarzkopf professional BC bonacure moisture Kick. :S
Len škoda že nemajú aj kondicionér v spreji.
@staphylococcus Natura Siberica je POPICI, neskutocne kvalitne veci robia a zeriem ich cely marketing, dizajn a ingrediencie ^^
ja pouzivam kazdy bezsulfatovy sampon, co najdem, mam mozno 6 roznych samponov otvorenych naraz
najlepsi bol asi Bioderma Node G, ale je riadne drahy na moj vkus
frajir mi nosi stale Nature Boxy (ma zlavu z prace a kupuje mi vsetko do radu napriek mojim protestom ) a avokadovy od nich je dost super
a vlastne ziaden mi moc nevyhovuje na moje kombo mastne+huste+nerozcesatelne+farbene vlasy
@narazuvzdornaa same, a to mi este doniesli daku co sa tu ani kupit neda, obal ma ovela krajsi nez vsetky co som tu videla a vsetko proste, ach. A milion veci od nich dovliekli, chcela som si to nechat vsetko.
aktualne head and shoulders, lebo som mala alverde tuhy, a tak ma neustale po nom svrbela hlava a urobilo sa mi asi kg lupin, ze som musela kupit cosi, co viem, ze mi pomoze
ale uz som prisla na to, kde sa da v brne kupit ponio sampuch, takze spotrebujem head and shoulders a kupim si levandulovy, ktory mi velmi sadol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» sampony.heureka.sk/joanna-kvasnice...
kupila som si herbal essences a mam z toho strapatu hlavu a lupiny ale pekne voni nechcete niekto?
Tuhé preto lebo majú väčšinou fajn zloženie a aj sa mi páči, že nie sú tekuté a dlho vydržia.
» www.mojadm.sk/balea-tajomstvo...
Bohužiaľ v lete je nedostatočný a nie je ani hydratačný tak používam tento
» www.mojadm.sk/balea-tajomstvo...
A ešte používam pred šampónom peeling na pokožku hlavy.
» www.mojadm.sk/balea-professio...
No a keď mám akurát psoriazu tak šampón na psoriazu.
Zas ja som človek ktorý keď nájde lacnejšiu a účinnú variantu od drahšieho produktu tak nevidí pôvod kupovať drahšiu. :S A myslím že šampón č.2 je veľmi dobrá náhrada Schwarzkopf professional BC bonacure moisture Kick. :S
Len škoda že nemajú aj kondicionér v spreji.
ja pouzivam kazdy bezsulfatovy sampon, co najdem, mam mozno 6 roznych samponov otvorenych naraz
najlepsi bol asi Bioderma Node G, ale je riadne drahy na moj vkus
frajir mi nosi stale Nature Boxy (ma zlavu z prace a kupuje mi vsetko do radu napriek mojim protestom ) a avokadovy od nich je dost super
a vlastne ziaden mi moc nevyhovuje na moje kombo mastne+huste+nerozcesatelne+farbene vlasy
ale uz som prisla na to, kde sa da v brne kupit ponio sampuch, takze spotrebujem head and shoulders a kupim si levandulovy, ktory mi velmi sadol